Opstart DS.

For nogen er sommerferien lige begyndt, for andre er den ved at slutte. Ja tiden går hurtigt, men på den positive side, betyder det, sæsonen snart begynder igen.

Siden sæsonen sluttede har DS sagt farvel til 3 spillere.

– Anders Fønss der skal være spillende træner i serie 1 klubben Strib (samme række som vores serie 1). Anders har de sidste 3 år spillet i TPI. Han har med sine præstationer og sin vindermentalitet været en stor faktor i først oprykningen fra Albaniserien og derefter til tophold i DS. Samtidig vil vi savne det gode humør, han altid tog med i omklædningsrummet. Hans vilje til at arrangere sociale tiltag i truppen, har ligeledes betydet meget for holdet og klubben. Alle fik lidt kuldegysninger, da Anders meldte sin ankomst til klubben. En frygt han i den grad har gjort til skamme. Det har været et godt bekendtskab og tror de fleste, der kender ham, er kede han ikke længere er at finde i TPI. Held og Lykke i Strib

– Rasmus Schmidt Har spillet i TPI det sidste år. Rasmus kom fra Kerteminde og hævede overliggeren for holdet. Hans præstationer på banen taler for sig selv. 11 mål som central midt er et glimrende bevis på Rasmus` bedrifter. Ligeledes har han uden for banen været en god oplevelse for alle omkring holdet. Rasmus har valgt at udfordre sig på Divisions niveau i Dalum. Det er, som klubmand, en fornøjelse at se hvordan Rasmus har indgået i truppen. Han er ikke den højtråbende person, men stille og roligt er han blevet en aktiv del i såvel det sportslige som det sociale liv. Held og lykke i Dalum.

Til begge spillere skal der lyde en stor tak for jeres indsats. Det har været en stor fornøjelse, at være sammen med jer. Håber i begge bliver glade for de nye udfordringer, men skulle det ske i fortrød, står vi altid med åbne arme, klar til at tage jer tilbage. Vi ses forhåbentligt til en kamp eller 2.

– Mads Juncher Jørgensen siger ikke farvel, men har efter mange skader de sidste par år, valgt at holde pause for at rette op på den skrantende krop. Mads har spillet ungdomsfodbold i TPI, men valgte at prøve talentet af på højere niveau. Som senior vendte han hjem og har været en drivkraft i opturen for TPI´s 1. senior. Mads, eller Mr. briks som han kaldes, håber vi kommer tilbage, så han kan bidrage til flere store fodboldoplevelser på Home Tarup Park. Vi ses Juncher.

Vi er kede af at miste de 3 spillere, men ser optimistisk på næste sæson.

Jacob “Lange” Jensen vender hjem fra København og derudover har 6-8 spillere givet tilsagn om at prøve i vores klub.

Opstarten:

træningen starter Torsdag d. 13/7 kl. 18.00. De første uger trænes der mandag, tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.30.

Vi spiller følgende træningskampe:

– 18/7  Dalum (2.div) – TPI kl. 19.00

– 22/7  TPI – OKS (as) kl. 11.00

– 27/7  TPI – B1913 kl. 18.30

Turneringen starter søndag d. 6/8 ude mod Sønderborg kl. 18.30

Den 1. hjemmekamp er Lørdag d. 12/8 mod B1913 kl. 13.00

Nye interesserede spiller kan rette henvendelse til:

Træner Rene Hansen 26368858

Træner Michael Nielsen 60913491

Sportschef Jesper Rasmussen 53867677

 

Müller