Testkamp mod Marienlyst

TPI’s danmarksseriehold spiller i aften sin 5. træningskamp, som opstart til et spændende forår.
Denne gang er modstanderen Marienlysts 2. divisions hold, som i næste uge spiller deres første “rigtige” kamp, når de i DBU’s pokalturnering møder Brøndby IF. Det bliver derfor en særdeles stærk modstander, som vi forventer stiller i stærkeste opstilling.
Samtidig bliver det et gensyn, for vores nye målmand, Mads Brunholt, med sine gamle holdkammerater, da han tidligere netop har slået sine folder i Marienlyst.
Det bliver ligeledes en test af, hvor langt vi er fra, at kunne hamle op med så gode hold, og hvor langt vi er fra, at kunne kæmpe med om oprykningen fra danmarksserien til 2. division.
Rene Hansen udtaler,
“Vi er nået et godt stykke i vores forberedelser, og har indtil videre fokuseret på, at så mange som muligt i vores trup, har fået kilometer i benene. Nu begynder vi også at arbejde med, at spille et hold sammen. Alt i alt ser det fornuftigt ud, vi har fået 3-4 nye spillere ind, som alle gør det godt, og som vi forventer os meget af”.
Flg. spillere er udtaget til kampen:
Mads Brunholt, Adam Petersen, Lasse Rasmussen, Jonas Ploug, Anders Ellemand, Asger Ubbesen, Rasmus Nørgaard, Rasmus Schmidt, Thomas Broe, Anders Fønns, Michael Broni, Andreas Hansen, Mathias Kristensen, Benjamin (Dicte) Hansen, Mads Holm og Kasper Emil Hansen.
Kampen spilles på anlægget i Marienlyst kl. 18.00