Seneste nyt fra TPI Fodbold Drenge 2011

Se alle nyheder

Generalforsamling Den 12. marts 2019 kl. 20.00 i Paaruphallen

Juletræer – støt ungdommen

Årets Julefrokost, Lørdag den 1. december kl. 18.00

Lørdag den 1. december kl. 18.00-01.30 i Pårup Hallen. – “All Inclusive” Julebuffet med øl, vand og vin, kaffe mm. – Musik: The Blues Brothers…
Læs mere

Fodbold Drenge 2011

Velkommen til drenge årgang 2011

Vores strategi for årgang 2011, frem mod U8:

Drengene er i en overgangsperiode, hvor de skal lære mere om spilforståelse og holdpræstationer.

Allerede fra næste år U8 efter sommerferien 2018, skal de spille på 5 mands hold – og trænernes mål er, at vores børn er klar til at møde de udfordringer. Vi vil udvikle holdet i bredden, så vi står med en stor og stærk trup, velvidende, at det fra U8, bliver niveauopdelt i A, B, C og D.

Vi oplever allerede nu, at drengene/pigerne skiller sig ud ved de stævner, hvor vi er repræsenteret, med et ensartet højt niveau. Vi vil gerne stå for et godt kammeratskab, samspil, godt humør, og sammenhold. Der vil fra foråret efter første stævne udendørs være lagt op til, at man til stævnerne vil fokusere på, at holdene møder jævnbyrde spillere og hold, derfor har DBU Fyn lagt op til, at vi møder med hold, hvor det er øvede og mindre øvede. Det vender vi tilbage med senere, når vi har drøftet det i trænerteamet.

Der skal naturligvis være plads til alle, så der kan forkomme situationer, hvor vi deler drengene efter behov og niveau. De fleste spiller fodbold for fællesskabets skyld, men der er også nogle som gerne vil konkurrere, mens andre blot har lyst til at røre sig, så vi skal jo kunne rumme alle behov.

Tilrettelæggelse af træningen:

Træningen vil bestå af det sjove. Vi er begyndt at træne med stiger, så vi får udfordret vores børn på koordination og motorik.

Individuelle øvelser, udvikling af tekniske færdigheder og spilfornemmelse er det vi sigter efter på den lange bane. Vi fokuserer derfor på kamptræning, præcisionsøvelser, skudtræning og fokus på fysisk hurtighed. Det er vigtigt at vores drenge er villige til at lære nye øvelser.

Vi gør vores bedste for, at træningen består af varierede øvelser, som alle afprøves i forhold til holdets formåen – derfor kan det ved lejlighed bliver delt en smule op efter niveau.

Klargøring til træning:

Vi forventer, at spillerene er klar til at træne kl. hel, så vi kan komme igang med opvarmning. Vi har været så heldige, at vi har 2 unge træneraspiranter, som hjælper os en gang om ugen, William og Emil, som kommer fra vores U14. Det er rigtig godt, at vi har dem, så de kan vise øvelserne, og være den gode rollemodel for de unge, men også deres jævnaldrene på U14.

Derfor opfordrer vi forældrene til:

Forud for træningen, at sørge for;

 • Barnet min. 5 minutter før træningen starter, står klar på sidelinjen.
 • Benskinner er på. INGEN BENSKINNER = INGEN FODBOLD
 • Fodboldstøvlerne er snøret med dobbeltknude.
 • Barnet har tisset af.
 • Barnet har fået lidt at drikke og spise.
 • Barnet er indstillet på at høre efter.
 • Barnet er påklædt efter vejrforholdene.

Under træningen, at sørge for;

 • Træningens forløb overholdes, dvs. drikkepauser sker ved trænerens besked, og ikke derudover.
 • Spisning ikke finder sted før træningen er slut.
 • Være opmærksomme på egne eller medbragte børn.

Udenfor træning, at sørge for;

 • Barnet får den nødvendige opbakning til sporten.

Til kampe og stævner, at sørge for;

 • Tage en masse billeder og læg dem på Holdsport.
 • Skabe en god stemning blandt øvrige forældre på eget og modstander holdet.
 • Forholde sig i ro, især når børnene kan virke en smule forvirret
 • Evt. have kaffe, saft og kage med til efter stævne/kamp
 • Lade børnene spille fodbold ud fra trænerens instruktioner.
 • Engagerer sig, uden at være overengageret.

Vi er klar over, at nogle dage, lander drengene på banen efter en lang skoledag. Vi fornemmer til tider, at legen fra skolen fortsætter på banen.  Alle har et ønske om, at træningen skal komme alle børn til gode.

Vi har indført en pauseregel, som trænerne vil benytte sig af, hvis nogle enkelte drenge skaber for meget støj eller ikke kan indgå i et almindeligt fællesskab. Det drejer sig om en kort pause enten på sidelinjen eller ved forældrene, indtil interesseren for træningens videre forløb, dukker op. Forældre til drengene må meget gerne gribe ind over for eget barn, når fokus er væk fra fodbolden.

Trænerteamet bestræber sig hele tiden på, at få tilrettelagt de bedst mulige vilkår for holdets udvikling. Derfor vil det også være en stor hjælp at til- og framelding ved app’en HOLDSPORT prioriteres, gerne i god tid, så trænerteamet har et overblik, forud for træningsforløbet.

Og til sidst, en stor tak til forældrenes usammenlignelige opbakning til holdet. Det er en fornøjelse, at TPI’s 2011 drenge, stort set ved alle stævner, møder talstærkt.

På vegne af Trænerteamet
Jørgen