Mindeord æresmedlem

Det er med stor sorg, at Tarup-Paarup Idrætsforening har fået meddelelse om Nethe Hansens bortgang. Nethe sov stille ind søndag den 28. april 2024. Hun blev 97 år.

Med Nethes bortgang har foreningen mistet et særdeles aktivt og engageret medlem og ikke mindst æresmedlem.

Nethe blev meldt ind i Tarup-Håndbold i 1937 og hun var aktiv gennem alle årene også selvom alderen kom snigende.

I håndbold var hun, udover at være spiller, med til at arrangere sportsuger, stævner og sommerlejre.

Nethe har også været med til at starte håndboldvennernes bankospil – en tradition der kørte i mere end 25 år.

Det er ikke kun håndbold, der har nydt godt af hendes indsats, hele TPI har meget at takke for. Således har hun ydet en stor indsats under opførelsen af Paaruphallen og i forbindelse med ønsket om en annekshal var hun en af de mange frivillige kræfter. Da der skulle skaffes penge til den nye hal, blev der i april 1986 holdt et stort loppemarked på tværs af alle afdelingerne i TPI. Her var det Nethe, der sørgede for, at der blev smurt håndmadder til alle de frivillige. Loppemarkedet endte med at blive en årlig begivenhed gennem mere end 30 år, hvor hun i alle årene var ”madmor”

I en alder af 84 år var hun stadig en meget aktiv dame. Hun spillede badminton en gang om ugen og trænede i fitnesscenter ”Butterfly” 2 gange om ugen.

Der er ingen tvivl om, at TPI altid stod Nethes hjerte nært og for sin store indsats blev hun i 2010 udnævnt til æresmedlem.

Æret være Nethes minde.