Håndboldskole 2022

Endnu engang afholder TPI Håndbold håndboldskole i uge 26 2022 (27. juni til 1. juli). Håndboldskolen er for de spillere som efter sommerferien skal spille U11 og U13, dvs. børn født i år 2009 – 2012.

Tilmelding til årets håndboldskole starter tirsdag d. 1. februar kl. 10.00 og tilmeldingslinket findes her. Vi har de seneste år oplevet stor efterspørgsel for vores håndboldskole, og vi opfordrer derfor til at sidde klar ved computeren kl. 10.00.

TPI har siden 2008 afholdt håndboldskole i den første uge af skolernes sommerferie. Hvert år får vi besøg af 80-90 børn i alderen 9-13 år, som i løbet af de fem dage håndboldskolen varer, får 10 træningspas både i hal og på vores strandbaner, masser af kampe og en masse andre sjove aktiviteter. Torsdag aften er der overnatning med fællesspisning, underholdning og masser af socialt samvær på tværs af alder og køn.

Vi glæder os til igen i 2022 at invitere til håndboldskole i Paaruphallerne!

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at tage fat i vores håndboldskole ansvarlige Karoline Rettig – se kontaktinformation her

Billeder fra håndboldskolen 2021 kan findes på vores Facebook side.