”Hal og omklædning nok til alle”

Første halvleg er slut,  TPI ikke fik midler til etablering af hal 3 og flere omklædningsrum. Vi er klar til anden halvleg, hvor vi fortsat vil kæmpe for ”hal og omklædning nok til alle” i Tarup Paarup Idrætsforening.
Der skal lyde en stor tak for samarbejdet i hovedbestyrelsen, og til vores lokalpolitikker Mark Grossmann, byrådsmedlem for Venstre. Mark har ydet god sparring og vejledning, samt været med til at sætte TPI på dagsordenen i Odense Kommune.
Vi oplever fortsat stor medlemstilgang i blandt andet fodbold, håndbold, tennis og gymnastik. Udfordringerne bliver kun større, når omklædning og halkapacitet ikke følger med.
Der er de seneste mange år kommet mange nye tilflyttere til vores område.
De næste par år kommer der yderligere ca. 100 nye boliger ved ”Nordisk Landbrugsskole” og ca. 400 nye boliger på Højstrups gamle militæranlæg. Det betyder, at TPI har stort behov for ”Hal og omklædning nok til alle”.
Vi vil glæde os til at byde mange af de nye beboere velkommen i TPI.