Ungdomspokalen 2021

Årets pokalmodtager er Kirstine Hindse fra Badmintonafdelingen. Her er et uddrag af indstillingen
Fra helt lille blev hun introduceret til badminton, via hendes far, der var træner i klubben. Glæden ved badminton bed sig fast og kalenderen har altid været fyldt med stævner og kampe.
Kirstine fik lyst til at prøve trænergerningen af og hun startede som hjælpetræner og er nu en fast del af ungdomstrænergruppen.
Hun engagerer sig i arrangementer i afdelingen som fx at tage med til ungdomsstævner rundt i landet. Men hendes engagement gælder også hele TPI, hvor hun i mange år har hjulpet til ved foreningens loppemarked og juletræsfest. Der er ingen tvivl om at Kirstine har TPI i hjertet.
I seniorregi er hun meget vellidt og kommer godt ud af det med alle. Hun er heller ikke bleg for at tage en tørn i festudvalget og deltager altid i de sociale tiltag.
For et par sæsoner siden blev hun hædret som ”Årets Kammerat” i seniorafdelingen, netop pga. af sine store sociale egenskaber.
På badmintonbanen er hun kendt for sit hurtige netspil og fremragende krydsslag som ofte har placeret hende på 1. holdet.
Kirstine modtager Ungdomspokalen for hendes store engagement i Badmintonafdelingen, hvor hun er en vigtig brik i udviklingen af vores ungdomsspillere og en skøn holdkammerat i seniorafdelingen.
På bestyrelsens vegne
Dorthe Andersen