Gamle og nye kræfter til 3. Divisions herrerne

Vi nærmer os slutningen af præsentationerne.

På vores 3 div. herrehold har vi i år fået en skøn blanding af både kontinuitet og fornyelse

I år kommer teamet omkring vores 1. herre til, at være Mathias Max Guldmann, Kasper Måge Jensen, Flemming Chrone og sidst men ikke mindst vores saftblander Lars Trankjær

Mathias har igennem de sidste år formået, at skabe et solidt fundament på vores 3. div. herre, hvor spændende nye opstillinger er blevet implementeret i holdet. Til at supplere Mathias i år, har vi lavet en aftale med Kasper Måge Jensen, som kommer fra et job som cheftræner for Østfyns herre. Kasper havde flere forskellige muligheder, men valgte TPI som sin næste destination i sin træner karriere.

Det glæder os også, at Flemming Chrone har sagt ja til, at fortsætte med, at være med omkring holdet i det omfang tiden tillader det, og hvis der er en ting vi ikke kan undvære, er det Lars Trankjær, som altid sørger for alt praktisk spiller omkring holdet.

Det bliver et stærkt setup i år, som vi forventer os meget af.