Stærkt setup til U11 drenge

Vi starter ugen med flere spændende nyheder på U11 drenge. De får et stærkt setup med Terese Horpestad, Frank Schikowski, Sofie Bredsdorff og Ditte Bamberg

Både Frank og Terese trådte til sidste år, da vi manglede trænere og det er skønt, at de begge ønsker at fortsætte. Terese har selv tidligere været spiller og Frank har taget flere børnetrænerkurser under DHF

Frank og Terese er store foreningsmennesker og det betyder meget for dem, at børnene har det godt samtidig med de træner.

Sofie har været relativ kort tid i klubben og Ditte er først kommet til i år. Der er altid noget specielt over, når spiller også ønsker at være trænere, specielt nogen der har været her i så kort tid.. Sofie har været ungdomstræner i hendes tidligere klub i Århus. Ditte og Sofie supplerer hinanden fantastisk godt og med disse 2 piger i setuppet går u11 drengene en god sæson i møde.