Et stærkt setup på U17 drenge næste år

Sæson 21/22, er så småt i støbeskeen, og TPI har lagt sig i selen for at skabe et stærkt udviklingsmiljø for U17 drenge i den kommende sæson.
Hovedansvar bliver hos Nicolaj Lykke Andersen, kendt i det fynske håndboldmiljø, blandt andet qua sine mange år som træner for TPI´s ældste ungdomsårgange, og tidligere tilknyttet i HC Odenses talentcenter, og som UC-Træner på Fyn.
Nicolaj udtaler:
”Vi får en rigtig dygtig gruppe drenge hjem fra efterskole, det er vores ældste årgang, og vi glæder os til at udnytte de gode faciliteter vi har til at udvikle drengene yderligere. Ambitionen er at vores U17 drenge, skal tættere på vores seniortrup. Vi har et 3. divisionshold, som kan være med til at ruste vores ungdomsspillere yderligere. Så ambitionen er at der hvor det giver mening, skal U17 drengene indgå i seniortræningen, og dem der kan gøre sig fortjent til det, skal selvfølgelig også have mulighed for spilletid.
Det vi kigger ind i er ikke en enlig svale, men et længere projekt, hvor disse drenge skal følges, og hjælpes til at bryde igennem på senior niveau.
Dem der kommer hjem, vil opleve en forskel fra U15, idet vi nu stiller endnu skarpere, sætter forventningerne til de bedste endnu højere, og generelt prøver at skubbe ambitionsniveauet en tak opad.
Det handler om, vi har en rigtig god gruppe drenge der kommer hjem, som har et fantastisk sammenhold, de har selv udtrykt de gerne vil se hvad talentet kan bærer, og vi som klub vil selvfølgelig gerne understøtte det, og hjælpe dem med at finde ud af hvor langt deres talent egentlig rækker.
Vi håber selvfølgelig også på der kommer lidt nye spillere til klubben, det giver altid en ny og spændende dynamik til en trup, og drengene har historisk været rigtig gode til at tage imod nye spillere.
Alle er velkommen – og vi har både spillere, der er her for det sociale og nogen der er her for at udvikle sig mest muligt. Begge type spillere bliver tilgodeset. Det vigtigste for mig, og for klubben er at man yder sit bedste og har respekt for hinanden både til træning og til kamp”
Klubben vil gerne stå på mål for at skabe det bedst mulige klubmiljø både socialt og udviklingsmæssigt, og kan i sin helhed opsummeres med:
• 3x haltræning + mulige seniortræning
• Gode styrkefaciliteter
• Videoanalyse af kampene, som også bruges til spillerudvikling
• Et dedikeret trænerteam
• Fælles klubtur(e)
Alt i alt, tegner 21/22 til at blive en rigtig god sæson i TPI.
Hvis nogen skulle være interesseret i at hører mere, er I altid velkommen til at kontakte Nicolaj på 23272314 eller mail nicolaj.pa@gmail.com