NYT ÆRESMEDLEM

Annie Østergaard fra gymnastik-afdelingen er udnævnt til nyt æresmedlem i TPI.

I 1998 startede Annie sammen med sin mand Frank i TPI Scenen! Særligt rollen som nissemor er blevet hængende, og hun dukker op hvert år til juletræsfesten.
Dog var det i gymnastik, at vi fik – og til stadighed har stor glæde af Annie i bestyrelsesarbejdet.
Annie har i to omgange fungeret som kasserer i Gymnastiks bestyrelse. Hun var initiativtager til at droppe de gamle girokort og få indført et elektronisk medlemssystem til kontingenter og et regnskabssystem. Det blev Conventus, som vi fortsat er glade for at benytte i TPI Gymnastik. Hun er en meget retfærdig kasserer, tingene skal være i orden og bilagene skrevet under. Hvis der er problemer med at forstå reglerne om omkostninggodtgørelser, er der altid plads i hendes kalender til at hjælpe.
Annie er også aktiv på vores Pilateshold, hvor hun ved lejlighed vikarierer som instruktør. Det årlige idrætsmærke, der trænes op til på Tarup Skole i foråret, er hun også en aktiv del af.

Når Gymnastikafdelingen holder stævner, opvisninger eller konkurrencer, er der styr på byttepenge, stempler og skilte takket være Annie. Og med hendes fine fornemmelse for tal, har hun flere gange været brugt som beregner til vores Grand Prix-konkurrencer.
Ved foreningens årlige loppemarkeder har vi gennem mange år haft glæde af Annies store hjælp, hvor hun har solgt tøj i massevis.
Annie er en positiv person, der er engageret og konstruktiv og hvor hun er spredes der glæde.

Med nyt hus i byen Orte er Annie kommet tættere på familien. Hun er både farmor og mormor og børnebørnene har en helt særlig plads i Annies hjerte og de kan fremover tilbringe mere tid sammen. Men – men det betyder ikke at hun slipper sit frivillige arbejde i TPI. Annie vil stadig være at finde som kasserer i gymnastik og vi håber naturligvis, at hendes øvrige frivillige arbejde fortsætter til stor glæde for foreningen. Uanset om det er som nissemor til juletræsfesten eller som billetkontrollør ved gymnastikstævner i hallen – eller blot når et af vores bestyrelsesmedlemmer skal have gode råd om strikkeopskrifter og garn.

Vi skylder Annie en kæmpe tak for hendes store indsats i Gymnastikafdelingen.

På gymnastikafdelingens vegne
Mette Find Andersen