Paarup-hallerne skal have ny halinspektør

Ole V. Hansen går på pension.
Fredag den 29. maj 2020 er sidste arbejdsdag for Ole V. Hansen. Han har valgt at holde restferie og stopper formelt den 30. juni 2020. Efter en forsøgsperiode på 5 år, blev selvstyret med Paarup-Hallen gjort permanent fra 1. januar 1998. Ole blev ansat den 1. maj 1997, og har i hele sin ansættelse været med til at præge udviklingen af Selvstyret med Paarup-Hallen. Fra at være et selvstyre, hvor Ole var eneste ansatte, og hvor alle opgaver blev udført af lokale håndværkere og andre fagfolk, har han stille og roligt etableret selvstyret som en mindre virksomhed. En virksomhed, hvor stort set alle opgaver i dag bliver udført af ansat personale. Foruden Ole, består Selvstyret i dag af 3 flexjobbere og to rengøringsassistenter. Personale som Ole har været med til at ansætte og har ansvaret for i den daglige drift.
Driften af Paarup-Hallerne og udendørsanlægget bruges ofte, som eksempel af Odense Kommune, når de overfor andre foreninger vil vise, hvor godt og effektivt et anlæg kan drives. Der er gennem årene kommet meget ros og anerkendelse for den måde, vi driver vores anlæg på.
Der er ingen tvivl om, at vi i dag har et af de mest fantastiske anlæg i kommunen. Dette skyldes ikke mindst Oles indsats.
Det er derfor med vemod, at vi nu skal tage afsked med Ole. Han har imidlertid udtrykt ønske om stadig at kunne hjælpe lidt til, hvis der opstår behov. Så vi slipper ham ikke helt.
Fra både Selvstyret med Paarup-Hallen samt Tarup-Paarup Idrætsforening som helhed skal der lyde en stor tak for indsatsen gennem 23 år.

Ole Nielsen bliver ny halinspektør
Efter Ole V. Hansens beslutning om at gå på pension, var det med bange anelser for, hvordan vi skulle finde en værdig afløser for ham.
Den 1. februar 2019 blev Ole Nielsen ansat. Han er uddannet tømrer, men havde i en periode haft problemer med ryggen og skulle derfor ansættes i arbejdsprøvning frem til 1. januar 2020.
Ole er udover sin behagelige væremåde, en utrolig dygtig person, der hurtigt faldt utrolig godt til i det team af ansatte der er i Selvstyret.
Ole Hansen og de øvrige ansatte var da heller ikke i tvivl om, at Ole Nielsen ville være den helt rigtige person til at overtage inspektørjobbet den 1. juli 2020.
Ole Nielsen var meget interesseret i jobbet og han skriver således i sin profil til ansøgningen ”I jobbet som inspektør ved Paarup-Hallerne, ser jeg en spændende hverdag, med alsidige opgaver, hvor jeg kan kombinere mine faglige kompetencer fra tømrerbranchen med administrative opgaver”.
Det var derfor ikke en svær beslutning at fastansætte Ole Nielsen fra den 1. februar 2020. Frem til 1. juli 2020 arbejder de 2 gange Ole sammen om opgaverne, så der bliver en grundig overlevering og Ole Nielsen bliver sat ind i de opgaver der er i Selvstyret.
Vi ser frem til samarbejdet og håber han kan være med til at videreudvikle Selvstyret med Paarup-Hallen og de opgaver der følger med.
Selvstyret byder Ole Nielsen velkommen i jobbet som centerinspektør.

Inspektørskiftet markeres med en reception i Paarup-Hallens Cafeteria lørdag den 13. juni kl. 11.00 – 14.00.