Mulighed for udendørstræning – i en corona tid

Efter regningens seneste udmeldinger er det nu blevet muligt med træning udendørs med diverse restriktioner og selvfølgelig overholdelse af Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Der er fortsat ingen indendørsaktiviteter i hallerne eller tilladelse til anvendelse af omklædningsrum etc.

Paaruphallens cafeteria er fortsat lukket. Vi vurderer løbende situationen og har en forventning om, at der kan åbnes fra mandag den 8. juni 2020. Dog helt afhængig af regeringens og sundhedsmyndigheders anbefalinger.

Status i Tarup Paarup Idrætsforening er lige nu:

Badminton: Ingen indendørsaktiviteter. Mulighed for udendørstræning med restriktioner. Kontakt formand Kent Baden for nærmere info.

E-sport: Ingen aktiviteter. Kontakt formand Lasse Lægteskov.

Fodbold: Opstart af udendørstræning mandag den 11. maj 2020. Kontakt formand Anders Nørregaard for nærmere info. Tjek gerne TPI Fodbolds facebook side.

Gymnastik: Ingen indendørsaktiviteter. Mulighed for udendørstræning med restriktioner. Kontakt formand Mette Find for nærmere info.

Håndbold: Ingen indendørsaktiviteter. Mulighed for udendørstræning med restriktioner.   Kontakt formand Thomas Olsen.

Motion / Løbeklub: Ingen aktiviteter. Kontakt Gitte Viskum for nærmere info.

Motion / Petanque / Krolf: Kontakt formand Nils Bjørn for nærmere info.

Old Boys Fodbold: Kontakt formand Preben Giversen for nærmere info.

Tennis: Træning har været i gang i en periode på anlæggene ved Vintermosevej og Rugårdsvej. Kontakt formand Ib Grünfeld for nærmere info.

Tpi følger fortsat regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger om, at undgå tæt kontakt mellem mennesker. Det gør vi også selvom, der nu åbnes mere op for udendørs træning.

Hvis der er spørgsmål, henvises til formændene for de enkelte afdelinger eller foreningens hovedformand Michael Max Hansen.