Nyt på trænerfronten ved 1. Herrer

På herre siden fortsætter vi med det kendte, Mathias Guldmann og Flemming Chrone Rasmussen!

Mathias og Flemming har igennem de seneste år været den succesrige duo, som først fik rykket holdet i 3. division, og de seneste år, har fået etableret holdet, som et solidt divisionshold. Trods mange skader i løbet af denne sæson, er det lykkedes holdet, at forblive i 3. division, hvor holdet i 2. halvdel viste hvad de kunne præstere. Det glæder os, at vi fortsat kan tilbyde divisionshåndbold på både dame og herre siden.

Ligeledes er det glædeligt, at vi kan sikre kontinuiteten på en stadig voksende seniorafdeling og derfor er det også særdeles vigtigt, at aftalen er kommet i hus. Vi tror på, at Mathias og Flemming kan flytte holdet yderligere.

Det forventes nyt om 2. herre snarest muligt.