U13 piges 1. halvsæson

Vi har haft fornøjelsen af U13 pigerne, som er en flok på 21 fantastiske piger. Det er en flok piger, der elsker at spille håndbold og hygger sig meget indbyrdes. Der er altid grin, smil og gå-på-mod, når man hver tirsdag og torsdag møder ind til træning med pigerne og det gør det til en fornøjelse at være træner. Efter niveaustævnerne og erfaringen fra sidste sæson valgte via at tilmelde 2 hold – et i B-rækken og et i C-rækken.

B-holdet har gennem første halvsæson vundet næsten alle kampe, hvilket har resulteret i en flot 2. plads i rækken og er dermed rykket på i A-rækken. Vi er spændte og klar på lidt ekstra udfordringer, som vi er helt sikkert får.

Vi har været så privilegeret på U13 pige af spillertilgang og dermed har vi haft mange nye, der skulle lære håndboldsporten at kende. Pigerne har været fantastiske til at lære fra sig og har taget godt imod de nye, hvilket har resulteret i en flot 5. plads i C-rækken. Dette er vi trænere meget stolte over.

Vi glæder os til, at se hvad 2. halvsæson bryder på.

 

Trænerteamet på U13 pige Josefine, Cecilie og Amalie