U13 Drenge med en fantastisk første halvsæson

En oprykning til A-rækken for 1. holdet og en flot 4. plads i C-rækken til 2. holdet er mere end godkendt. Det er et hold bestående af 18 drenge med en masse krudt og med masser af gå på mod. Hver tirsdag og torsdag kæmper de for at blive bedre håndboldspillere både på det individuelle plan, men også som hold.

1. holdet har siden første træning vist, at de vil udvikle sig og blive bedre. Vi var i trænerteamet blevet enige om at dette hold har så meget potentiale til at rykke op i A-rækken, men der var et stykke vej endnu. Vi kiggede først og fremmest på forsvarsspillet, som i den grad er blevet styrket, vi har dækket 6-0, 5-1 og så er vi så småt i gang med at lære dem 3-3, som vi måske kan udnytte i A-rækken efter jul. På kontrafronten er det også kun gået en vej og det er fremad, drengene bliver kun bedre og bedre i kontrafasen. I angrebet har vi set nogle drenge som går mod mål og ikke er bange får at score eller for den sags skyld brænde. Så det skal de helt klart blive ved med.

2. holdet er et hold bestående er nogle drenge som kæmper og kæmper hver gang. Både til kamp, men også til træning. De udvikler sig både individuelt og som hold. Fra at der kun var 2-3 der skød, er det for det meste hele holdet som går foran. Lige præcis dette kan blive en fordel i den kommende halvsæson, hvor holdet skal se, om de kan ende med en topplacering i C-rækken.

 

Vi trænere glæder os til resten af sæsonen med en masse udvikling og sejre.

 

U13 drenge trænerne Cecilie, Sofie, Simon og Martin.