Lærke Trip Kofoed fik Ungdomspokalen

På TPI’s hovedgeneralforsamling blev en meget overrasket Lærke hædret med TPI’s Ungdomspokal.

Modtageren kan være enten en aktiv person, som i kraft af sine præstationer og optræden generelt, har gjort afdelingen og foreningen ære. Eller det kan være en leder – træner – instruktør, der via sit arbejde, har ydet en særlig indsats for afdelingen og foreningen. Gymnastikafdelingens indstilling:

Gymnastikafdelingen i TPI ønsker hermed at hædre Lærke Trip Kofoed med TPI´s ungdomspokal. Med følgende begrundelse var det bestemt ikke et svært valg.
13. juni 2017 tikkede der en mail ind i min indbakke – den var fra Lærke! Hun havde set et opslag på Facebook om, at vi søgte en instruktør til et springhold, og det ville hun da gerne høre lidt mere om!

Lærkes store arbejde og engagement som instruktør for et springhold i sæsonen 2017/2018, har nu resulteret i så mange gymnaster, at holdet måtte deles i to.
Så i dag er Lærke ikke bare instruktør for et springhold i TPI, men to! Det er rigtig godt gået.

Lærke udviser et kæmpe engagement og får nogle utrolige dygtige gymnaster ud på den anden side. Hun er vellidt af både gymnaster, forældre, med-instruktører og bestyrelsen i gymnastikafdelingen. Lærke kom, som var hun sendt fra himlen, og hun har nu igen fået sat spring på dagsorden i TPI Gymnastik efter flere års pause.

Udover gerningen som instruktør springer Lærke gerne til og hjælper ved diverse arrangementer, ligesom hun er en af hovedinstruktørerne ved vores årlige aktivitetsdag for børneholdene.
Lærke fortjener denne hæder og vi er meget heldige i gymnastikafdelingen, at hun valgte netop os og er blevet en rigtig TPI`er og det håber vi naturligvis, hun fortsætter med at være.

På gymnastikafdelingens vegne
Mette Find Andersen