8 timers tur til Hillerød gav sejr

Mandag aften skulle vi en tur til Hillerød og spille 4. kamp i U18 divisionen. Vi fik en god start på kampen og bringer os hurtigt foran 6-3. Men Hillerød kommer stærkt igen og det tager desværre ikke mange minutter før der er udlignet. Halvlegen igennem svinger det frem og tilbage med plus 1-2 til begge hold. Vi spiller igen idag fint angrebsspil, men defensivt har vi svært ved at modstå det tryk Hillerød kommer med. Det bliver Hillerød der ved halvleg har plus 2 på kontoen og fører 16-14.

I halvlegen fik vi snakket om løsninger på vores defensiv og den manglende balance. Vi har før været bagud ved halvleg og stadig vinde, så troen er 100% indtakt.

De første 15 min. af 2. halvleg var desværre lig med 1. halvleg. 22-20 efter 45 min. Vi blev alene i 2. halvleg ramt af 7 udvisninger. Flere gange spillede vi 4 mod 6, så vi fik heller ikke det flow i defensiven, vi ledte efter. Men hvis vi bare lige kunne justere og ligge 10% på defensiven kunne vi komme tilbage. De 10% plus lidt mere kom efter de 45 min. Vi vinder den næste periode 8-0 og er nu foran med 6 mål. Defensiven blev bedre og Mathilde kunne ta’ fra i målet og vi kunne løbe.

Derfra kunne vi sikkert køre sejren hjem. Hillerød kom på minus 4, som også blev slutresultatet. Vi vinder 31-27. God kamp endnu engang offensivt, men defensivt skal der ligges på.

Men 2 point en mandag aften i Hillerød er dejlige at køre hjem på.