U18 Pigerne til niveaustævner

Søndag den 2. september tog U18 Pigerne en “lille” tur til Frederiksberg, for at spille 2 kampe mod henholdsvis Hillerød og Roskilde.

Det var med lidt spænding i kroppen, da vi ikke kendte niveauet i øst. I begge kampe var det helt lige ved halvleg, men i 2.halvleg kommer arbejdet i sommerferien og i opstarten os til gode. Vi vinder med 27-22 og 29-21 hvor vi får brugt alle mand over 2 kampe.

14 dage efter var turen til Frederiksberg skiftet ud med Roskilde. Pigerne gjorde en flot figur i begge kampe. Første kamp mod Rødovre blev vundet 31-21. Den anden kamp blev spændende hele vejen igennem. Kampen bølgede frem og tilbage og den kunne ligeså godt ha’ tippet til vores fordel, men HIK vandt 27-26.

Nu bliver det spændende at se om vi kommer i pulje med holdene lige under de bedste i øst eller om det bliver pulje 3? En ting er sikkert – målet om 1.division blev sikret. Men når vi når et mål, sætter vi os et nyt. Der skal arbejdes videre med fysikken, hvor der hele tiden kan lægges på. Desuden skal vi fortsætte arbejdet med den individuelle træning og samtræninger med 2.division.

Vi ses tirsdag

Trænerne U18 Piger