Nyt stærkt trænerteam til U18 Piger

Ny træner for U18 Pigerne er Jesper Hemmingsen og med sig får han Rikke Holme, og derudover Lars Sune Pedersen, som skal sikre en tættere sammenhæng mellem U18 og vores bedste damehold.

Jesper Hemmingsen har sin håndbolderfaring i det sønderjyske, hvor han har været både ungdoms og seniortræner i flere klubber, bl.a Dybbøl Håndbold og HF Sønderborg.

De seneste sæsoner har han stået i spidsen for 1. division U16 pigehold og senest for HF Sønderborgs 1. division U16 Drenge. Han er sideløbende med trænergerningen igang med gennemføre DHF Divisionstræner uddannelsen på ISI Idrætshøjskole.

Jesper skal til at læse i Odense til sommer, og med konkurrence i Odense om dygtige træner, er vi super glade og stolte over, at endnu en kompetent og talentfuld træner, har valgte at blive en del af vores klub.

Rikke Holme har siden starten af året været tilknyttet U18 afdelingen, og det med så stor succes, at det har været naturligt at forsætte samarbejdet i den kommende sæson. Rikke er en institution i TPI Håndbold, med utallige divisionskampe på CV’et, og denne erfaring, er vi sikre på at pigerne kan nyde rigtig godt af.

Vi er glade og stolte over, at vi har fået sammensat en så stærkt hold, til at skabe et inspirerende og udviklende miljø.