UNGDOMSPOKALEN 2017

TPI’s ungdomspokal blev traditionen tro uddelt på hovedgeneralforsamlingen, og i år gik hæderen til Alexander Bülow Svenstrup fra Badmintonafdelingen. I indstillingen hedder det bl.a.:
Alexander kommer fra vores egen ungdomsafdeling og er i bedste foreningsånd ved at ”betale tilbage” fra den tid, hvor han selv har modtaget bl.a. som ungdomsspiller.
Alexander har i mange år været træner og hjælpetræner for diverse ungdomshold.  Her har han været med til at skabe et forfriskende træningsmiljø i en tid, hvor foreningsidrætterne kæmper mod iPads, YouTube og gaming-kultur. Børn i alle aldre synes godt om Alexanders smilende væsen, og han har en evne til at kunne med børn og unge i alle aldre. Udover at passe trænergerningen er Alexander også at finde til lokale ungdomsstævner, holdkampe og stævner, som kræver overnatning, hvor han coacher og kærer om de deltagende ungdomsspillere. Det store foreningshjerte vil TPI badminton gerne belønne Alexander for. Vi håber med denne pris at kunne motivere Alexander til at fortsætte det glimrende ungdomsarbejde.