NY HOVEDFORMAND

På hovedgeneralforsamlingen den 27. april 2017 var der skifte på posten som hovedformand. Steen W. Jørgensen valgte efter 20 år som hovedformand at trække sig for at få mere tid til familen, cykelturen og de øvrige sysler.  Som ny hovedformand blev Michael Max Hansen valgt.

Beretning for 2016.

Planen for 2017.

Referat fra generalforsamlingen.

Steen W. Jørgensen:

Tak for 20 dejlige år

Det er med vemod, at jeg har truffet beslutningen om at stoppe i TPI som hovedformand efter 20 år.

Jeg har været utrolig glad for min tid som hovedformand. Jeg har i min formandsperiode lært en masse dejlige mennesker at kende, både i og udenfor idrætsforeningen. Herudover har jeg haft et fantastisk samarbejde med vores sekretær Bente Pedersen. Hun er virkelig TPI’er om en hals.

Jeg føler imidlertid, at tiden er inde til et skifte, og når jeg samtidig føler, at vi har fundet den helt rigtige afløser, så er valget ikke så svært. Endelig er det befriende, selv at kunne træffe valget, frem for at blive opfordret til det. Derfor kan jeg med god samvittighed overdrage jobbet til Michael Max Hansen, som jeg ved brænder lige så meget for TPI.

Jeg kan ikke undgå, at være stolt af min periode som formand, idet jeg har oplevet en tid, hvor der er sket store forandringer i min forening. For TPI er min forening.

Jeg har imidlertid ikke besluttet at forlade arbejdet helt i TPI, idet jeg forsætter som formand for Selvstyret med Paarup-Hallen og Paarup Annekshal. Tak for 20 dejlige og begivenhedsrige år i TPI´s hovedbestyrelse.

Michael Max Hansen:

Jeg er 56 år og startede med at spille fodbold i TPI som 6-årig.

Udover selv at have spillet fodbold har jeg været træner, holdleder, bestyrelsesmedlem i en lang årrække i TPI. Senest som formand for fodboldafdelingen i 9 år indtil marts 2016.

I det civile er jeg ansat i bankverdenen

TPI er en forening med over 2.000 medlemmer. Det vigtigste er at forsætte den flotte udvikling som Steen W. Jørgensen igennem sine 20 år, som hovedformand har sat sit store aftryk på.

I TPI skal vi sammen skabe en aktiv forening med muligheder for at dyrke mange forskellige sportsgrene.

Samtidig skal vi sikre et godt socialt miljø til gavn for foreningens medlemmer.

For at sikre den fortsatte udvikling af vores afdelinger er det vigtigt at have de rigtige rammer.

Derfor arbejder vi i øjeblikket på mulighederne for etablering af en hal 3 samt udvidelse af omklædningsfaciliteter m.m.

Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i TPI, og sikre at vi stadig en stor aktiv spiller i lokalområdet.