Sommerhold 2017

Børneyoga:

Vi har fået uddannet en Børneyoga-instruktør og derfor starter vi et prøvehold op i maj og juni måned!

Holdet foregår i spejlsalen i kælderen under Paaruphallen torsdag kl. 16.30-17.30 i ugerne 18-25 med start torsdag d. 4/5!

Børneyoga er: yoga i børnehøjde, hvor bevægelserne understøtter barnets udvikling, glæden ved bevægelse, kropsbevidsthed samt øger deres koncentration. Det er en legende tilgang til yogaen, hvor vejrtrækningsøvelser, fantasilege og samarbejdslege øver børnene i at slappe af og kunne nyde stilhed! Holdet er gratis i de to måneder, da det er et forsøg for at se, om der er tilslutning til holdet, så vi kan starte et fast hold op til sæsonopstart i september!

Tilmelding foregår her.

 

Pilates:

Vores Pilates-hold fortsætter som et sommerhold i maj og juni måned! Så er du “gammel” deltager på holdet, eller har du lyst til at opleve Pilates-konceptet, selvom du ikke har prøvet det før, er du velkommen på holdet!

Træningen foregår mandage i den nye gymnastiksal på Tarup Skole kl. 17.30-18.45, første gang mandag d. 1. maj! Alle timer afsluttes med afslapning, så medbring gerne tæppe, liggeunderlag og drikkedunk.

Tilmelding foregår her.

 

Powergym:

Bliv klar til sommeren! På Powergym-sommerholdet er der garanti for sved på panden! Der er fokus på vores vigtige muskelgrupper og holdet er et rigtig godt alternativ til fitnesscenteret!

Træningen består bl.a. i cirkeltræning, Crossgym, og effekt-træning med brug af forskellige rekvisitter som stepbænke, håndvægte, boksepude, pilatesbolde mm. Holdet træner mandag kl. 18.15 – 19.30 i Paarup Annekshal og er for kvinder i alle aldre med lyst til power, puls og godt humør!

Første gang er mandag d. 1. maj!

Tilmelding foregår her.

 

Grand Prix-aspiranthold:

Tirsdag d. 2. maj starter vi som et forsøg dette nye hold op.

Holdet er for alle piger i alderen 4 – 7 år (født 2010-2012), der elsker at bevæge sig til musik! Det er helt ligemeget, om du har dyrket gymnastik før! På holdet bruger vi hele kroppen til bl.a. grundtræning, styrke, smidighed, spring og balancer – men vi skal selvfølgelig også lave sjov og ballade! Holdet træner hver tirsdag i gymnastiksalen på Paarup Skole kl. 16.30-17.30!

Der sluttes af med en lille sommeropvisning onsdag d. 21. juni kl. 16-18 sammen med de øvrige Grand Prix-hold i foreningen.

Holdet er gratis at deltage på, da vi kører det som et forsøg ift et fremadrettet behov for dette hold!

Tilmelding foregår her.