Sejr i lokalopgør

I søndags gik turen mod Sydfyn hvor drengene skulle møde Svendborg. Svendborg er oprykker lige så os selv, og lige som os havde de vundet deres 3 første kampe med en samlet målscore på +26. Der var derfor lagt op til et topbrag i 3. division fra de to oprykkere, hvor vi en den grad skulle ind og få revanche fra sidste år.

Svendborg har fået en del forstærkninger i forhold til sidste år. Det er et ungt hold som gerne vil score mange mål på kontra. Ikke desto mindre, så er vi nået til et punkt, hvor vi har en god grundform på holdet, samt en rigtig fin bredde i truppen og derfor var taktikken at løbe med dem og se om vi ikke kunne køre dem trætte. Svendborg kommer godt fra start og har føringen det første kvarters tid med 2-3 mål. Vi bliver dog ved med at løbe med dem og godt og vel 20 minutter inde i første halvleg giver det pote. Vi henter så småt ind på dem, hvor vi fået bedre styr på forsvaret og får hjulpet Patrick Weber inde på mål, som får taget godt fra. Vi går til halvleg med en føring på 14-9.

Vi vidste, at Svendborg ville forsøge at komme med 120 i timen fra start af anden halvleg. Det var vigtigt at vi bevarede koncentrationen og fortsætte med returløbet. Det lykkedes aldrig rigtig for Svendborg at hente ind på målene, og efter 10 minutter af anden halvleg går de frem og mandsopdækker Stefan og Guldmann. Det giver rigtig meget plads til de resterende spillere, hvor især veteranen Chris Egholm får masser plads og bringer os længere foran på måltavlen. Kampen ender 33-21 til TPI.

Det var en fornøjelse at se drengene kæmpe i alle 60 minutter uden vores efterhånden sædvandelige udfald midt i anden halvleg.

Vi glæder os til at se en masse mennesker på lægterne søndag d. 30 oktober, hvor vi tager i mod Tønder i egen hule.