Forsat ubesejret!

I søndags gik turen til Sønderjylland hvor modstanderen hed Sønderborg. Et ungt reservehold til ligaholdet SønderjyskE, hvor halvdelen af holdet ligger og træner med ligaholdet 3-4 gange om ugen. Vi vidste godt på forhånd at det ville blive en svær kamp, mod et hold som gerne vil sætte højt tempo fra start. Derfor var den taktiske plan også lidt anderledes fra vores side end hvad den plejer. Denne gang var det os som skulle tage lidt af tempoet ud af kampen, såfremt vi ikke kunne løbe kontra.

Vores forsvarsspil er endnu engang rigtig godt kørende, hvor vi får hjulpet Patrick inde i målet og han står endnu en kanon kamp. Vi får forholdsvis hurtigt bygget en smal føring op via kontramål og tætpakket forsvar. Vi går til pause med en 16-11 føring.

Anden halvleg forsørger Sønderborg først med offensivt forsvar og derefter mandsopdækning af Guldmann og Stefan. Det giver rigtig meget plads til de sidste 4 spillere og vi løser opgaven angrebsmæssigt rigtig flot. Forsvarsmæssigt ligger vi og skifter mellem 3-2-1 og 6-0 forsvar. Det gør, at Sønderborg aldrig rigtig får gang i noget kontinuert angrebsspil, og med godt og vel 5 minutter igen fører vi med 5 mål. Der bliver slappet lidt for meget af til slut, men sejren er ikke i fare og Sønderborg scorer på straffe efter tid til slutresultatet 28-26 til TPI.

Alt i alt en flot kamp i 50 minutter fra vores side og en fantastisk gejst blandt drengene både på og ude for banen.