Sæson afslutning på Idrætsmærket

To kendte TPI personer har taget idrætsmærke for første gang

Hvad er Idrætsmærket for noget, ja nogle kalder det ”Rittersport” andre ”Sidespring”, for man hopper, springer, går, cykler, løber og træner alle musklerne fra april til juni, hvorefter man aflægger prøver og får overrakt guldnåle og diplom med hver sine resultater.

I år har to kendte TPI medlemmer været i aktion, for at prøve kræfter med de forskellige øvelser. Det er Annie og Frank Østergaard, som igennem rigtig mange år har været frivillige hjælpere i TPI’s forskellige afdelinger, specielt med mange kræfter i TPI Scenen. Nu kunne de fælles hygge og snakke sammen med os andre 12 medlemmer i både Tarup Skoles gymnastiksal samt på den grønne græsmark ved skolen, for at træne atletikken, som er for alle. Her fik Frank hurtigt navnet ”Duracell kanin”, da flotte stående længdespring på 2,25 meter blev udført i sandet og vi andre kunne kun lærer af det nye medlem på 64år. Her kunne vi så sammenligne Jens-Peders spring på 1,5 i en alder af 82, og som skulle have sit mærke nr. 64.

Glæden ved idrætsmærketræningen opnåede man ved at nå de krav som stilles jf. ens egen alder, holde sig i form, møde hinanden og få en hyggelig snak samt føle at ”livet er en leg” – Og ved dette års overrækkelse af mærker var det sunde ostemadder, serveret fra Tina og Lars i Paarup hallen, med druer, melon og peber, ja selv kagen var med squash og pyntet med gulerødder.

Tak til jer alle for dejlig sang og sjove fortællinger.

_IMG_3595 - Annie og Frank med os i baggrunden _IMG_3601 - 1 mærke og 64 mærke