Kolding HK nedlagt

Søndagens kamp mod Kolding HK blev den første store test i 3. division for TPI herre senior. Kolding HK er for inden sæsonen ”seedet” som et af topholdene i rækken og vi vidste godt, at vi skulle spille op til vores bedste for at have en chance.

Kampen starter ud i rigtig højt tempo fra vores side og det er tydeligt at se, at drengene er opsat på at drille oprykkerkandidaterne fra Kolding. Vi formår at skabe en smal føring allerede fra start, hvor vi udnytter vores fart mod nogle store og til tider tunge drenge, hvilket fører til både et par kontramål samt hurtig midte. Vi går til halvleg med en føring på 5 mål. Anden halvleg bliver en meget blandet affære for TPI. Vi får lagt et fint tryk på Kolding i de første 15 minutter, hvor vi på et tidspunkt er oppe og føre med 8 mål. Med godt 10 minutter tilbage og en 7-målsføring til TPI, vender spillet 180 grader. Vi bliver bange for at vinde. Kolding træder frem i offensivt forsvar, hvilket vi på ingen måde får løst og før vi ved af det står der lige på måltavlen med 1 minut igen.  Med en flot solopræstation fra Jeppe ”Pepsi” Drøschler banker han bolden i mål til en 1-målsføring. Kolding tager målmanden ud og spiller 7 mod 6 med 30 sekunder igen. De spiller sig igennem til en helt fri chance, som bliver reddet af en flot stående Emil Bengstrøm. Det ender med en 2 måls sejr til TPI, efter en lidt for spændende afslutning på en ellers utrolig flot spillende kamp.

Vi vil gerne sige tak til de mange tilskuere som var i hallen i søndags og bakkede op om vores hold. Det var en sand fornøjelse at se så mange glade mennesker heppe på os! Tak, og på gensyn!

Trænerteamet