Sejr i divisions comebacket

For første gang i utrolig mange år, spillede TPI Odenses herre senior sin første 3. divisionskamp. Opgøret var mod et andet oprykkerhold, Vamdrup IF. Kampen er fra første sekund præget af en modstander som forsøger at trække tempoet ud af spillet, hvilket gjorde vi til tider faldt med ned på deres niveau.

Forsvarsmæssigt får vi en rigtig fin start i 3-2-1 forsvar, hvor især Sebastian Gregersen får lukket deres bedste skytte ned. Samtidig med at vores målmand Patrick Weber får lukket flot af inde på mål.

Angrebsmæssigt kommer vi lidt nervøst i gang, hvor det er tydeligt at se, at vi mangler noget timing i opsætningen og viljen til at sætte os i gennem, også selv om det kommer til at gøre ondt. På trods af det, får vi efter et kvarters tid en føring på 3-4 mål, som holder halvegen ud.

Anden halvleg fortsætter på samme måde fra Vamdrup IF, men drengene formår at holde tempoet og gejsten oppe i forsvaret, og gennem nogle gode individuelle præstationer i angrebet, især fra vores ene debutant, Stefan Bodilsen med 7 mål, har vi en føring på 6 mål med godt 15 minutter igen.

Kampen var ikke nogle køn affære, men gennem flot forsvar og en god målmandspræstation vinder vi kampen 20-17. En god start og to point på kontoen, på trods af en smule nervøsitet i kroppen på de unge drenge. Flot!