2 kampe på 3 dage …

Der har været fuld fart på TPI’s U18 piger denne weekend. Fredag aften blev indledt af en kamp mod Hillerød Håndbold, der var kommet på heldags udflugt til Fyn. Vi havde til aftenens kamp snakket og arbejdet med vores 6:0 forsvar, der i Rødovre kampen var noget passivt. Men denne aften blev der gået til den. Efter 20 min. havde vores modstander kun formået at lave 2 mål. Vi stod stærkt og Mathilde kunne ta’ fra inde i målet. Vi fik gang i vores kontra og angrebsspil, hvilket gav en pauseføring på 13-6. Vi stod godt og dermed også længe i vores defensiv, så 13 mål var godkendt.

I 2.halvleg fortsætter vi med at arbejde godt defensivt, men desværre taber vi koncentrationen lidt mod slutningen og vi vinder med fire 21-17. Alt i alt en fin indsats, hvor vi i det første opgør i Hillerød først satte tingene på plads i de sidste 15 min., så var kampen aldrig rigtig tæt denne aften.

Søndag gik turen til Slagelse og topopgør i puljen.
Vi havde set frem til denne kamp, hvor vi i det første opgør tabte 25-22 efter en rigtigt flot og tæt kamp i en fyldt Paarup hal 2.
Sikke en 1.halvleg – flot kontraspil, hvor vi både i 1. og 2. fasen viste, hvad vi er blevet gode til i denne første halv sæson. Angrebsspillet hang også godt sammen og med en smule mere kynisme i forsvaret, havde vi været foran med mere end 17-13.
I 2.halvleg kommer vi også fint fra start, men brænder desværre lidt for mange chancer, men vi er stadig med, selvom kampen nu er helt lige. Med 1½ minut igen kommer Slagelse på 25-23, men i angrebet efter reducere vi til 25-24. Der mangler nu 40 sekunder og vi går højt op på banen i helbanepres. Slagelse spiller klogt og får et frikast, men med 15 sekunder igen, laver Slagelse en teknisk fejl og vi løber, men dommeren kalder bolden korrekt tilbage hvor frikastet skulle tages. Mathilde har bolden med 6-7 sekunder igen omkring eget målfelt. Smider bolden op til Amalie der dribler ned af banen og sender en underhånd afsted og udligner til 25-25 med 1 sekund igen.
Et fortjent point, selvom det holdt hårdt, så er vi mere end klar til Roskilde som kommer på besøg på søndag kl. 13:30 til sidste kamp i denne efterårs sæson.