Afdød æresmedlem – mindeord

Æresmedlem i Tarup-Paarup Idrætsforening Kirsten Pedersen blev 82 år

Det er med stor sorg, at Tarup-Paarup Idrætsforening har fået meddelelse om Kirsten Pedersens bortgang. Kirsten sov stille ind torsdag den 22. juni 2017 efter kort tids sygdom.

Med Kirstens bortgang har foreningen mistet et særdeles aktivt og engageret medlem og æresmedlem.

Kirsten blev medlem af Paarup Gymnastikforening kun 6 år gammel i 1941. Allerede som ung pige begyndte hun at lede gymnastik, som det hed dengang. Det blev til meget alsidig gymnastik gennem mere end 60 år, som instruktør. Både med hold for unge piger og børnehold samt gennem en lang årrække, og som elsket instruktør på ældreholdet ”Gym for os der er blevet ældre”

Det er ikke kun, som instruktør Kirsten slog sine folder, men hun var foreningsmenneske helt ind i hjertet. Således har hun været god til at gøre andre interesserede i fx at blive instruktør eller bare hjælpe til i foreningen. Hun stod aldrig selv tilbage for at tage udfordringer op og give et nap med.

I 90’erne var Kirsten en stor del af foreningens amatørscene, hvor hun både lavede meget flotte kostumer og var med til at lave kulisser fx til ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” og ”Nøddebo Præstegård”

Da foreningen i 2001 manglede en redaktør til foreningsbladet TPI-Nyt tog Kirsten over og var således redaktør indtil sin død.

Gennem mange år var hun også ansvarlig for dekorationsværkstedet ved foreningens årlige juletræsfester. Ligesom hun var en naturlig del af foreningens årlige loppemarked i over 30 år og senest i april måned i år.

Der er ingen tvivl om, at TPI altid stod Kirstens hjerte nær og for sin store indsats blev hun allerede i 2003 udnævnt til æresmedlem.

Med Kirstens bortgang har Tarup-Paarup Idrætsforening mistet et utroligt favnende menneske og det vil være et stort savn ikke længere at have Kirsten hos os.

Æret være Kirstens minde.

Bente Pedersen
Hovedsekretær i TPI