Stort nederlag i Haderslev

I søndags gik kampen til Haderslev, hvor vi skulle møde et af topholdene i 3. division. Det var vigtigt for os, at være klar fra start, ellers ville vi blive kørt over.

Det var desværre ikke tilfældet, og allerede 5 minutter inde i kampen var vi bag ud 7-1. Haderslev starter kampen ud med 110 % og det er vi slet ikke klar til. De spiller hurtigt angrebsspil og de kommer utrolig let til 100 % procent chancer. Samtidig er de dygtige til at bryde vores angrebsspil, og møde vores skytter langt ude fra. Vi er ikke dygtige nok til at få sluppet bolden og udnytte, at de er meget offensive i deres 6-0, som burde give plads såfremt vi kørte bolden rundt. De går til pause nede med 8 mål, 17-9.

Anden halvleg er ikke meget anderledes, vi rammer på intet tidspunkt vores niveau og bliver kørt over med cifrene 33-21. Vi rammer et kollektivt kollaps og det er kun vores egen skyld. Vi var ikke klar fra kampstart og det bliver man nødt til at være når man møder topholdene.

Der er kun en ting for, og det er at rejse på fredag hvor vi møder SUS Nyborg 2 i Paaruphallen kl 20.15, hvor vi håber at se en masse mennesker i hallen.