Femte sejr af fem mulige

5. kamp for TPI Herre senior, hvor vi på hjemmebane tager i mod TM Tønder 2. Igen møder vi et 2. hold og det er aldrig til at vide hvad de kommer med. Til vores held spiller deres 1. hold samme dag, hvilket gør de ikke får spillere med fra deres 1. hold.

Vi starter kampen fint ud rent angrebsmæssigt de første 10 minutter, hvor vi får skabt en lille føring. Derfra går vi meget i stå og det flydende spil stopper helt. Forsvarsmæssigt får vi aldrig rigtig gang i det. De benytter sig af målmandsudskiftning, så de spiller 7 mod 6 i deres angreb. Vi får ikke løst det i første halvleg og samtidig mister vi mange bolde på at se hvorvidt vi kan nå at score inden deres målmand kommer ind på målet. Vi går til halvleg med en 12-10 føring.

Tønder vælger at fortsætte med deres 7 mod 6 angreb i anden halvleg. Det regnede vi også med, da ikke fik det løst tidligere, så vi får sat taktikken i pausen hvordan vi skal håndtere det rent forsvarsmæssigt. Det gør at vi får lidt bedre styr på det. Det giver os samtidig nogle rigtig nemme mål fra egen banehalvdel grundet deres manglende målmand. Efter 5 minutter inde i anden halvleg vælger Tønder at gå frem og mandsopdække Stefan som har været rigtig godt skydende gennem hele kampen. Det giver lidt mere plads til de resterende spillere og det er til vores fordel. Kampen bliver bestemt ikke nogen køn kamp fra nogle af holdene på noget tidspunkt, men vi fighter fint og får løbet flere kontra og hurtig midte i anden halvleg. Det ender med en 5 måls sejr til TPI herre på 33-28.

Til trods for at vi havde en af de eneste hjemmekampe i Paarup hallen den dag, var der utrolig flot opbakning i en næsten fyldt hal 2. Det er vi meget taknemmelige for! Tusind tak til alle som kom og så kampen.