Smalt nederlag i topkamp

Vi havde set frem til denne første hjemmekamp i sæsonen, hvor Slagelse FH var på besøg i en godt fyldt hal 2. Indtil fredag aften var begge hold ubesejret og der ventede derfor en lige kamp.

Første halvleg var da også meget jævnbyrdig og begge hold skiftes til at være i front, dog kun med max 2 mål. Begge hold havde indledningsvis svært ved at få fat defensivt og efter 7 min. var stillingen 4-4. Midtvejs i halvlegen fik vi dog rettet lidt til, men Slagelse har meget fysik og vi havde svært ved at stå imod det tryk de ligger. I modsatte ende spiller vi til gengæld godt angrebsspil med mange gode aktioner, hvor vi vinder vores dueller og derfor er det helt lige ved halvleg 14-14.

I de første 15 min. af 2. halvleg fortsatte den lige kamp. Kampen bølgende frem og tilbage med små føringer på skift til begge hold. 20-19  efter 45 min. Kampen knækker desværre derefter til Slagelses fordel. Vi taber den næste periode 6-0. Vi spiller dog stadig fint angrebsspil, men afslutter for dårligt på Slagelses keeper, hvor vi brænder 5-6 store frie chancer og det bliver kampafgørende. Dog skal der lyde en stor ros for ikke at give op og vi får reduceret til kampens resultat 22-25.

Allerede mandag aften står den på kamp igen, da turen igen går over bæltet, hvor vi møder Hillerød.