TPI – Aarhus Fremad

2. Division

home Tarup Park

Lørdag d. 10/11-2018 Kl. 13.00

Langt om længe er vi nået til den sidste kamp i efteråret. Det er kamp nr. 16 i dette halvår og for amatører, er det ret mange kampe på 3 ½ måneder.

Spillerne begynder at virke trætte både fysisk og mentalt og jeg er sikker på, at mange glæder sig til en pause fra træning og kamp.

Men først skal sidste kamp overstås. Foran os står Aarhus Fremad, som er en rutineret divisionsklub og for os med fødselsdato for længe længe siden, er der også en erindring om et ophold i landets bedste række. Aarhus Fremad ligger pt nr. 5 med 8 point ned til nedrykningsspillet. Det betyder, højst sandsynligt, en vis ro i maven. (vi ville i hvert fald gerne bytte) Det kan betyde, at de slapper af, men da oprykningsspillet ikke er sikret og det altid er sjovest at slutte af med en sejr, er jeg desværre sikker på, vi ikke er så heldige. Vi tabte den omvendte kamp, så vi skulle gerne have revanche i dagens opgør.

Vi kommer med et friskt nederlag i bagagen. Sidste weekend medførte en lang tur til Jammerbugt et 3-0 nederlag. Det skal glemmes og vi skal ud over stepperne, for at hente en vigtig sejr.

Efter dagens kamp venter en vinterpause og til foråret resterer der 6 kampe i grundspillet. Det er ikke nogen hemmelighed og heller ikke en skuffelse, at vi allerede har indstillet os på nedrykningsspil lidt senere i foråret. Men da alle point fra grundspillet tæller med videre, er det vanvittigt vigtigt, vi får et godt udgangspunkt inden de sidste nervepirrende kampe. Med en sejr i dag kan vi godt gå på vinterferie med en god fornemmelse, da vi, hvis turneringen sluttede nu, ikke ville rykke ned.

Til foråret står en ny træner med ansvaret. Efter Jan Knudsens ærgerlige farvel, er det lykkedes at hente Ole Stangerup ind som ny cheftræner. Ole har stor erfaring som divisionstræner og da han tillige er en flink fyr, er jeg sikker på, det bliver en stor gevinst. Samtidig har Søren Ravn Jensen og Simon Ditlevsen sagt ja til at fortsætte sammen med Ole. Deres kendskab til spillertruppen, samt nye ideer og øjne fra Ole, er jeg sikker på, vil give resultater i den kommende sæson.

Nu er resten op til spillerne og jeg håber de klar, så klubbens første halvsæson som divisionsklub kan sluttes af med en sejr og der kan jubles som på billedet.