Super Søndag

Overskriften bliver brugt om den dag, der spilles super bowl. Men det kan vist også bruges om søndagens opgør for TPI`s 4 seniorhold.

TPI – Dalum (2. Div.)   2-0

TPI – Søndersø (serie 1) 2-1

Ullerslev – TPI (serie 3)  0-5

TPI – KRFK (serie 4) 3-1

2. Division spillede lokalopgør mod Dalum IF. 425 tilskuere, hvilket var sæsonrekord, var vidne til en god fight mellem 2 hold der kender hinanden rigtigt godt. Med 2 mål af Patrick Rasmussen sikrede vi os ikke kun håneretten, men også 3 livsvigtige point i bestræbelserne på at blive i rækken.

Serie 1 vandt en pligtsejr over Søndersø og cementerede 1. pladsen i rækken. Holdet har nu 5 point ned til nr 2 og 6 point ned til den 3. plads, der ikke giver oprykning.

Serie 3 spadserer videre og har maksimum point før sidste spillerunde i denne halvsæson. Holdet har forlængst sikret sig billet til forårets oprykningsspil, men mon ikke Larsens tropper går efter, at gøre Arsenal kunsstykket efter og gå ubesejret gennem en hel sæson.

Serie 4 har ligeledes sikret sig oprykningsspil i forårssæsonen. Holdet, der trænes af Bo Edal, har de største udfordringer i holdpåsætningen. Arbejde og diverse natklubber giver Bo en kæmpe udfordring, hver gang der skal stilles hold, men med hjælp fra U17 og U19 har man kun meldt afbud til en kamp. Ønsket er dog at Bo ikke skal bruge lige så mange kræfter på at finde spillere, når vi kommer til foråret.

Næste weekends kampe.

Lørdag Kl. 13.00 TPI – Vejgaard (2. Div.)

Lørdag Kl. 15.30 Glamsbjerg – TPI (serie 1)

Søndag Kl. 11.00 TPI – Åsum (serie 3)

Lørdag kl. 13.30 Chang – TPI (serie 4)