Nyt klubtøj til ungdomsafdelingen

Den nye badmintonsæson er gået i gang igen. Men i år bliver den noget ganske særlig for ungdomsafdelingen i TPI. Da det takket være Paarup Elforsynings Fond har været muligt, at tilbyde alle børn helt ens spillertøj. (Og endda det samme som klubbens ældste seniorspillere og trænere spiller i).

Dermed har størstedelen af badmintonafdelingens ca. 100 spillere helt ens klubtøj. Og man fornemmer straks et særligt bånd, både ungdomsspillerne imellem – men også mellem ungdomsspiller og seniorspiller, når man træder ind i Paaruphallen, hvad end det er til træning, holdkamp eller stævne. Det er helt unik, at se så mange iført præcis det samme tøj. Alle føler sig ligeværdige og godt tilpas. (Og vi har sågar hørt fra en række forældre at mange af børnene sover i deres nye TPI klubtøj)

Se lige hvor glade og stolte børnene og de aldrende seniorspillere ser ud i deres nye tøj. Vi takker Paarup Elforsynings Fond for støtten.