Mød ungdoms-trænerteamet

Sig hej til Anne, Alexander, Julie, Kirstine og Kristoffer. De er TPI Badmintons ungdoms-trænerteam. Det er dem spillerne vil have kontakt med i dagligdagen til træningerne, men også til diverse arrangementer og overnatningsstævner.

Herunder kan du lære dem meget bedre at kende:

Anne Lundbech

Anne er klubbens Ungdomsformand og træner for Hold 1 om mandagen. Hun er 25 år og uddannet Udvilingsingeniør. Anne har spillet badminton i 17 år og går ind i sin 11 sæson som ungdomstræner. Hun motiveres ved at se børnenes glæde af spille badminton, men også at se dem blive stærkere rent socialt i klubben. Anne går stærkt ind for fællesskabet, og vægter derfor denne del utrolig højt i dagligdagen i hallen.

Anne er at finde i hallen om mandagen fra 16.30-17.30, sammen med medtræneren Kristoffer. Har du spørgsmål til TPI Badmintons Ungdomafdeling, kan du kontakte Anne på følgende mail: tpiungdomsudvalg@yahoo.dk

Alexander Svenstrup

Alexander er træner for Hold 2 og Hold 3 om mandagen, samt Hold 1, Hold 2 og Hold 3 om onsdagen, og hopper i denne sæson ind i sit 9. år som træner.

Alexander er 20 år, har spillet badminton i 14 år. Han er lige blevet færdig med sin studentereksamen på STX, og har lige nu sabbatår. Alexander brænder for badmintonsporten, og kunne som helt ung, ikke få nok af at spille selv. Da han for lige knap 9 år siden, blev tilbudt sin første tjans i klubben som hjælpetræner, var han ikke i tvivl om, at han skulle slå til! Han elsker at se børnene udvikle sig på banen, men også personligt! Alexander nyder at være en del af fællesskabet i klubben, og er derfor altid aktiv/behjælpelig til klubbens arrangementer og stævner.

Alexander er at finde i hallen mandag fra 17.30-19.30, sammen med Kirstine, og onsdag fra 16.30-19.30, sammen med Julie. Julie og Alexander står derudover også for den Tekniske Træning på de udvalgte fredage, for Hold A og Hold B.

Julie Atkte Hansen

Julie er træner for Hold 1, Hold 2 og Hold 3 om onsdagen, og er igang med sin 3. sæson som ungdomstræner. Hun er 18 år, har spillet badminton i 10 år og går i 3.g på Odense Katedralskole. Julie elsker af at se børnene udvikle sig i spillet – men ekstra meget at se og opleve deres glæde og interesse for at spille badminton. Hun nyder derfor at være en del af de forskellige aktiviteter der afholdes for spillerne, både stævner og diverse arrangementer.

Julie er at finde i hallen, onsdag fra 16.30-19.30, sammen med Alexander. Julie og Alexander står derudover også for den Tekniske Træning på de udvalgte fredage, for Hold A og Hold B.

Kirstine Hindse

Kirstine er træner for Hold 2 og Hold 3 om mandagen, og er igang med sin 9. sæson som ungdomstræner. Hun er 22 år og har spillet badminton i 16 år. Kirstine er på sit første år af sin uddannelse, hvor hun er ved at uddanne sig til skolelærer. Hun motiveres af den udvikling der ses ved børnene, både teknisk og socialt, som bliver større og større, år for år. Kirstine har altid haft en naturlig tilgang til at arbejde med børn, og er derfor også træner for de mindste i klubben, Minitonholdet, som træner om fredagen.

Kirstine er at finde i hallen, mandag fra 17.30-19.30, sammen med Alexander, og om fredagen fra 16.30-17.30 på Minitonholdet.

Kristoffer Truelsen

Kristoffer er træner for mandagens Hold 1, og går ind i sin 4. sæson som ungdomstræner. Han er 24 år og har spillet badminton i 14 år. Kristoffer mangler kun sidste år på sin uddannelse, inden han kan kalde sig for Fysiotereapeut. Han gør en stor dyd ud af, at alle børnene hygger sig når de er i hallen. Han elsker at lege med i opvarmningslegene og bruger derudover også meget tid på at spille med børnene på banerne. En træning har været en stor succes i Kristoffers øjne, hvis spillerne har fået en masse sjove oplevelser gennem leg og badminton, og går derfra med et smil på læberne.

Kristoffer er at finde i hallen mandag fra 16.30-17.30, sammen med medtræneren Anne.