Stensballe – TPI 1-1

Efter ombrydningen midt i efteråret, starter holdene forfra. Set med TPI briller er dette uforståeligt. TPI havde maksimum point og skal nu starte fra nul igen.

Første kamp var mod Stensballe, et hold der ligesom os spiller meget direkte. Stensballe har mange store og fysisk stærke spillere. Ikke lige TPI´s livret.

Kampen endte 1-1, hvilket ingen af holdene kan være helt utilfredse med. Stensballe bragte sig hurtigt foran og havde små tilløb til at øge føringen i 1. halvleg. I 2. halvleg fik TPI vinden i ryggen og dermed overtaget. TPI´s mål blev skabt af Jonathan og Serias. Jonathan modtog bolden på midten af banen, her spillede han flot Serias i dybden. Desværre tabte Serias et skridt og kom ikke foran forsvaret, men heldigvis fortsatte Jonathan sit løb, så Serias kunne lægge den på tværs til ham, 1-1. Et flot angreb.

Det var en meget lige kamp. Holdene havde overtaget i hver deres halvleg. Begge hold skabte mange halve chancer. Når TPI alligevel var lidt skuffede, skyldes det nok primært, at drengene sluttede med et par rigtig gode chancer. I sidste sekund headede Serias bolden på overliggeren. De berømte marginaler var ikke med os i den situation.

 

I starten af efteråret delte vi målmand med U16. Oliver der står på U16 er en fantastisk målmand, men desværre er det hårdt for ham at stå 2 kampe om ugen. Desuden gjorde det at U17 skulle spille midtugekampe, for at Oliver kunne stå på begge hold. Nu har U17 fået en målmand, dette er dejligt, da holdet så kan spille i weekenderne, at han desuden virker stabil trækker ikke ned.

 

U17 er en vanskelig årgang at træne, da mange spillere tager på efterskole. For TPI er det 12 af de 18 spillere, der spillede liga 1 sidste sæson, der er afsted. Derudover er der de 3 P´er der trækker, penge, piger og pilsnere. Herudover er mange startet på en ungdomsuddannelse hvor lektier, lange skoledage, mere transport osv. også fylder meget. Når man så lægger med til billedet, at TPI U17 ikke kan vælge først mht. spillere, da U16 holdet udtages først, er det fantastisk, at det foreløbig er lykkedes Jonathan Nancke og Bertel at skabe så gode resultater. Vi håber det fortsætter, selvom rækken virker stærkere efter ombrydningen. Umiddelbart er der ingen lette point, og puljen bliver nok meget lige. Dog ser det ud til, at Lyseng vil få det svært, måske med VB som outsider til at slutte i bunden. Men det er svært at sige med sikkerhed. Begge klubber har MANGE spillere at vælge imellem, så det kommer an på skader mm, hvem de kan udtage. TPI har desværre en smal trup og med Asger, Kyv og Schødts ude, kan vi ikke tåle flere skader.

Derfor håber vi, at alle drengene gør alt hvad der står i deres magt, mht. at bytte arbejdsvagter og lignende, så det ikke er det der kommer til at stå i vejen for at kunne stille et godt hold. Vi håber også, at I voksne vil hjælpe jeres drenge med at holde styr på kalenderen, tak.