Haderslev – TPI 2-0

Så blev den sidste kamp spillet i Liga1 i denne omgang. Sidste kamp blev tabt til Haderslev. 1. halvlegs start stod Haderslev langt tilbage og slog kontra når de erobrede bolden. Der stod 2-0 efter 20 min. Efterhånden som kampen skred frem, fik vi mere og mere styr på spillet. Desværre blev det kun til lige ved og næsten.

Kampen mod TRIF i sidste weekend blev vores sidste point i rækken. Kampen skulle efter sigende have været god, en af de bedste holdet har spillet i år. Nu er det tid til afslutning af sæsonen og at gøre os klar til efteråret i U17 liga 2. Holdet mister mange spillere til efterskoler, det er ærgerligt fodboldmæssigt, men dejligt for de drenge der får en dejlig oplevelse.

Liga1 var en sjov udfordring, vi overraskede mange ved at tage 9 point, selvom det stadig kun blev en sidsteplads. Spillerne har fået en god oplevelse og vi har gjort en god figur i rækken.

Til mødet i tirsdags var der usikkerhed om hvordan 2002/03 samarbejdet skulle se ud. Bertel fortalte, at det i sportsudvalget var blevet slået fast, at U17Liga2 bliver 1. prioritet og U16 liga2 bliver 2. prioritet. Nogle af U16 spillerne skal nok indstille sig på, at spille lidt på begge hold. Fra nuværende 1.holds trup er der 9-10 spillere tilbage, så det er et sårbart hold, især når man skal påregne skader, afbud mm. Det er derfor meget vigtigt at spillerne bakker op om holdet.

Det vil dog være dejligt hvis I spillere kunne tage nogle af jeres gymnasium eller 10. klasse kammerater med til TPI. Vi kan godt bruge ekstra spillere til truppen.

Håber alle vil bakke op om U16/17 samarbejdet.

Til alle jer der skal på efterskole, nyd det, vi ses på banerne i TPI når I bliver U19 🙂