TPI – Vejle 1-4

Vejle er rækkens bedste mandskab. De spiller teknisk flot, kører bolden rundt i formationer og er dygtige til at afslutte. Ingen tvivl om at Vejle var bedre end os. Når det så er sagt, er der sket meget med TPI i Liga 1. Sidste gang de hold mødtes blev TPI udspillet, TPI drengene havde stort set ingen etablerede angreb i den kamp. Det var helt anderledes i dag. TPI havde stor ære af kampen. Vejle kom foran på en uheldig clearing af N. Broch der endte i eget mål, sort uheld. Joans Broch gjorde skaden god igen for sin bror, da han udlignede 20 sekunder senere. Selvom VB var det bedste hold, havde TPI gode angreb og i perioder var de bedre end VB. Det var en kamp TPI havde stor ære af. 2 friløbere til Lukas, 2 frispark lige udenfor feltet og flere gode angreb viser at TPI er kommet godt med i rækken. VB havde også deres chancer, men resultatet viser primært at VB er mere kyniske i deres afslutninger.

De næste kampe må vise om TPI kan få flere point på kontoen. Med det spil de har præsteret i de seneste 4-5 kampe, tror jeg, at der kan hentes tilpas med point til at få kontakt med den nederste del af midten. Ikke mindst set i lyset af at Bertel og Emil havde luksusproblemer, da de skulle udtage holdet til dagens kamp. De måtte bl.a. fravælge Tobias og Kær, 2 spillere der begge har gjort det godt. Der er kamp om pladserne og forhåbentlig giver det sig udslag i, at spillerne prioriterer træningen, og at man viser sig frem for at beholde/tilkæmpe sin plads på holdet.

Næste kamp er Lyseng/AGF på udebane. Igen en meget svær kamp, men bestemt ikke en umulig kamp at få et point eller måske 3. Hvor der er vilje er der vej, det så vi mod Haderslev, Skanderborg og Kolding. I kampen mod VB viste drengene også vilje, så intet er umuligt.

Forza TPI

STILLING

K V U T Score P
1 Vejle B 9 8 0 1 28 7 24
2 Kolding IF 10 5 3 2 13 9 18
3 Haderslev FK 10 4 2 4 16 10 14
4 TRIF 9 4 1 4 12 22 13
5 AGF/IF Lyseng ! 8 4 1 3 20 12 13
6 Horsens fS 10 4 0 6 15 15 12
7 Tarup/Paarup IF 10 2 2 6 8 27 8
8 FC Skanderborg 10 2 1 7 10 20 7