TPI – Kolding 0- 0 🙂

Kolding kom til Odense med masser af selvtillid, de ligger nr. 2 (dog har TRIF og AGF/Lyseng kampe i baghånden, som gør at de kan overhale Kolding), men TPI havde også god selvtillid efter 2 sejre i træk. Kolding  er et hold med masser af fysik, derfor måtte TPI spille lidt med musklerne i dag, for at kunne være med. Sidst de mødtes var i strid blæst, sne og temperaturer der mindede om Sibirisk kulde. I dag var det en flot sommerdag med en temperatur, der fik de fremmødte tilskuere til at møde op i shorts.

I 1. halvleg havde Kolding et lille overtag, uden at de blev rigtig farlige. I 2. halvleg fik TPI et lille overtag, men ligesom Kolding, kom de ikke frem til store chancer. I slutningen af kampen fik Kyv et gult kort, for et frispark Jonathan begik. Dette satte TPI under pres i de sidste 10 minutter. Den ellers udmærkede dommer dømte i sidste minut et straffespark til Kolding. Det var meget svært at se, hvad det blev dømt for, så lettelsen var stor da Kolding brændte.

Victor Paaske fra Kolding var en spiller TPI holdt meget øje med. Han havde spillet flot i det første opgør. Heldigvis blev han holdt i kort snor i dag og endte med at blive skiftet ud. Flot arbejde af TPI drengene.

Taktisk har Bertel og Emil valgt at sætte de to wingbacks lidt længere tilbage pĂĄ banen i de seneste kampe. I mesterrækken og Liga 2 lĂĄ de to wingbacks næsten pĂĄ linje med angriberne, men i Liga 1 spilles der hurtigere, sĂĄ drengene er ofte blevet overspillet. TPI har i første halvdel af turneringen spillet en smule naivt. Det gør de ikke længere, de har betalt lærepenge med tabte kampe. Som drengene spiller pt., hvor de har spillet til nul 3 kampe i træk, ser det ud til, at vi kan tage point imod de fleste hold i rækken, eller i det mindste give dem kvalificeret modstand. VB, som vi har i næste kamp, bliver nok en lidt for stor mundfuld, men igen… David besejrede Goliat. Kan vi gøre en god figur imod VB, er vi nĂĄet langt. Vi kan sĂĄ smĂĄt begynde at skimte midterholdene. Ikke et scenarie mange havde troet inden sæsonstart, men med fight, disciplin og et par af de berømte marginaler pĂĄ vores side, kan alt ske.

Forza TPI 🙂