En klublegende takker af

Efter mange års tro tjeneste, har Mette “Ibber” Nielsen, valgt at sætte håndboldskoene på hylden. Det er en beslutning som jeg ved har været længe undervejs og hun vil virkelig blive savnet. Både på og udenfor banen.

Ibber har fyldt meget på den gode måde. Hendes rolige og behagelige væsen smitter af og gør at alle holder af hende. Man kan altid regne med Ibber. Hun er en teamplayer og en person, der altid er klar til at hjælpe.

De håndboldfaglige kundskaber har heller aldrig fejlet noget. Rutine, ro, taktisk forståelse og afkodning af skytternes skudmønstre er nok det der bedst beskriver Ibbers kompetencer som målmand.

Meritterne i TPI er mange, men nogle af dem skal lige fremhæves her. TPI var i flere omgange tæt på at rykke ud af 3. division og det har Ibber en kæmpe aktie i, at det ikke skete. Samtidig sagde hun ja til at tage en tørn mere, da vi havde behov for hende i forsøget på at komme op i 2. division. Missionen lykkedes og Ibber har været en stor del af holdet der har etableret sig i toppen af 2. division. Desuden havde Ibber også en andel i Fynsseriens oprykning til 3. division, hvor hun stod nogle flotte kampe mod de andre tophold.

Det er beundringsværdigt, at Ibber sideløbende med håndbolden har passet familien, fuldtidsjob, videreuddannelse i Århus og et trænerjob i TPI. Sejt!

Der er derfor stor forståelse for, at der nu skal prioriteres anderledes. Vi ønsker Ibber det aller bedste, men håber, at hun i et eller andet omfang bliver i klubben.

Tak for alt Ibber!

På vegne af TPI Håndbold.

Lars Sune og Thomas