Thomas, Thomas og Amalie klar på U12 Pige

Til U12 Pigerne er det med stor glæde, at vi kan præsentere Thomas Spenner og Thomas Nielsen, som begge har sagt ja til endnu en sæson!

Thomas og Thomas har været omkring denne årgang før, for to år siden, og vi sikre dermed den vigtige kontinuitet, for at vores unge spillere kan udvikle sig optimalt. De to herrer har ikke kun skabt et godt og udviklende håndboldmiljø, de har også skabt stor fremgang i U10 afdelingen, med mange nye spillere, og skabt et stort sammenhold pigerne imellem, med deres meget engagerede og inddragende måde at være og træne på.

Til at hjælpe de to herre, har Amalie Saysette endnu engang sagt ja til at samarbejde med Thomas og Thomas. Et samarbejde der nu er på 3. år. Vi er glade for at en af vores egne unge spillere, har lyst og energi til at træne og udvikle vores yngre medlemmer og samtidig udvikle sig selv som træner.

Susan Pedersen har desværre ikke haft mulighed for at forsætte sin trænegerning, men vi takker Susan for hendes store arbejde igennem de seneste par år.