Vejle – TPI 7-0

Efter de 2 første kampe i Liga 1, der var meget lige, blev det et helt andet niveau vi mødte i Vejle. VB stillede i stærkeste opstilling, med 2-3 årgang 2002 spillere der normalt ville spille i U17 divisionen (incl. Anton tidligere OKS, der desværre var ophavsmand til en del af VB´s mål). TPI var igen uden en del stamspillere, der sad ude med skader mm. Magnus Jensen var syg, Enes i Hamborg, Kyv på ski, Serias og Broch skadet. Schødts er også skadet, Tobias Kaa i Oslo og sådan kunne man blive ved. Bertel havde i alt 10 afbud! Heldigvis fik han skrabet et hold sammen.

Vi håbede at kunne spille mere lige op med VB, eftersom Skanderborg kun tabte 2-1. Men vi må sande at de 3 topkandidater, VB, Haderslev og AGF/Lyseng nok bliver en for stor mundfuld, især hvis vi skal rammes af så mange afbud til hver kamp.

Bundkampen kommer desværre nok til at stå imellem TPI og TRIF, og så må vi tage lidt point hvor chancen byder sig. Tænker på at Kolding og Skanderborg er vores bedste bud på kampe, vi kan få gevinst i, måske med Horsens som outsider. TRIF skal vi hente point imod.

VB spillede teknisk flot fodbold, de flyttede bolden hurtigt fra side til side, indtil der var et hul. De angreb meget over kanterne. Vores presspil fungerede ikke, i duellerne var VB stærkest og selv Daniel havde svært ved at løbe fra deres forsvar. Det er ikke en kamp vi skal bruge meget tid på at analysere. Vejle var os overlegne på alle parametre. Vi kan håbe at deres U17 division snart starter og bruger en del af U16 spillerne, og at vores spillere bliver deres skader kvit. Måske kan vi så spille en mere lige kamp næste gang.

Næste kamp er AGF/Lyseng på hjemmebane. Den bliver svær, men vi skal huske at OB slog Real Madrid på Santiago Bernabeu i 1994 Miraklet i Madrid https://www.youtube.com/watch?v=0tc0TLFIzAI og Danmark vandt EM i 1992 https://www.youtube.com/watch?v=oJ8MefDj5Uo

Gense triumferne og hent inspiration i dem 🙂