TPI flot repræsenteret ved pigernes FS Stævne

d. 29/12 er altid pigernes dag ved det traditionsrige FS Stævne i Odense Idrætshal.

I år havde vi mange hold med.

U11 var Bo Edals udvalgte klar fra start og vandt alle kampe i puljen. I Krydskampen blev HC Andersen skolen besejret efter en fight, der gik ud over de 5 minutter. I semifinalen ventede Otterup. Kampen blev vundet og pigerne stod i finalen, hvor de skulle møde Søhus/Stige, der havde vist skræmmende styrke i pasningsspillet. Søhus/Stige vandt kampen, men U11 pigerne kan være rigtigt stolte af deres 2.plads.

U11 pigerne trænet af Bo Edal.

U13 havde 2 hold med. U13 1 blev nr. 3 i puljen og kom desværre ikke videre. U13 2 blev nr. 2 i puljen og skulle møde Dalum i krydskampen. Her blev det til en sejr og pigerne skulle møde Aarup i semifinalen. Aarup blev besejret og så ventede storfavoritterne Marienlyst i finalen. Der var aldrig spænding i finalen og vi blev kørt over af et velspillende Marienlyst hold. U 13 2 pigerne er alle U12 spillere, så det er imponerende de nåede finalen. Flot piger.

U13 hold 1 trænet af Allan Lisseth.

U13 hold 2 træner af Per Nielsen og Lasse Grau.

U15 havde ligeledes 2 hold med. Hold 2 blev nr. 4 i en meget lige pulje. Hold 1 gjorde rent bord og krydskampen blev også vundet. Så ventede Næsby i semifinalen. TPI kom foran 3-0 og alle havde indstillet sig på en finaleplads, men med et flot comeback af Næsby, vendte kampen til Næsbys fordel og vi tabte 3-4. Kampen om 3. pladsen blev vundet sikkert. En flot 3. plads, som efter min overbevisning godt kunne være byttet med en 1. plads, da vi, i mine øjne, var det bedste hold i rækken.

U15 hold 2.

U 15 hold 1 trænet af Claus Poulsen. (ja han sneg sig med på billedet, selvom pigerne forsøgte at gå væk fra ham 🙂 )

U18 2 sluttede på en 3. plads i puljen 1 point fra 2. pladsen. Hold 1 gjorde rent bord med 3 sejre og en imponerende målscore på 17-0 i puljen. Krydskampen blev vundet over HHX Tietgen. I semifinalen ventede Næsby og U18 pigerne revancerede U15 pigernes nederlag med en 3-0 sejr. I Finalen stod Marienlyst og TPI overfor hinanden. Pigerne spiller til daglig sammen i TOQ. Marienlyst trak sig sejrrigt ud af det opgør og TPI sluttede igen som nr. 2

U 18 hold 2.

u18 hold 1 trænet af Lars Duus Madsen og Claus Poulsen.

4 Årgange. TPI repræsenteret i 3 finaler og 1 broncekamp. Det må være godkendt. Desværre blev det 3 2. pladser og en 3. plads. Men vi spillede nogle gode kampe og gav TPI den bedste reklame.

Man kan se alle holdbilleder på www.fyens.dk/indefodbold

Synes i øvrigt stævnet i år viste, at man med gode engagerede trænere og super seje piger, kan løfte det tekniske niveau hos pigerne. En dejlig dag i Idrætshallen.