Sæsonstart, regn, redninger, rødt og scoringer!

Efter en trist afsked med Mr. Collins efter forrige sæson flytter vi nu fokus til U17A rækken, hvor vi i sæsonåbneren mødte Otterup.

En kamp fyldt med frustrationer allerede fra start, idet den oprindelige dommer ikke møder op og vi tvinges ud i at en førsteholdsspiller fra Otterup tager fløjten om halsen. Frustrationen fortsatte da også efter startfløjtet idet størstedelen af boldbesiddelse faldt til Otterup. Første halvleg bød ikke på mange chancer for os, mens Phillip og vores forsvar kæmpede en brav kamp og fik reddet flere muligheder der snildt kunne have bragt os bagud med mere end 2. Den lave mængde boldbesiddelse forhindrede os dog ikke fra at få sent en god bold op mod Lenni der fik den skovlet med sig for herefter at koldblodig banke den op i nettaget, 0-1. Frustrationerne over dommeren fortsatte og 1 minut før tid blev en Otterup spiller nedlagt på kanten af feltet, dette førte til et gult kort til vores mand. Et gult kort bliver hurtigt til to når man så herefter dumt vælger at brokke sig over dommerens præstationer, hvilket betød at vi var tvunget til at spille resten af kampen i undertal. De dårlige nyheder fortsatte idet at Otterup også scorede direkte på selvsamme frispark, 1-1.

Det så ikke for godt ud da vi herefter gik ud til anden halvleg efter at have misten en mand og vores føring på kun 2 minutter. Spillet så på samme vis ikke for godt ud med endnu mere boldbesiddelse tilfaldende Otterup, og det formåede de at udnytte til at kombinere sig igennem vores forsvar og passere en chanceløs Phillip, 2-1.
1 mand og 1 mål nede betyder ikke at man giver op, og det kunne også tydeligt ses hos drengene der stærkt fightede videre. Med 15 min tilbage valgte vi så at satse for at komme tilbage i kampen, ved at gå over til 3 forsvarer mens vores solide centerback Kær tilsluttede sig Lenni i angrebet. Denne ændring bar hurtigt frugt idet spillet blev flyttet mere over på deres banehalvdel. Spil på modstanderens banehalvdel fører nogle gange til indlæg, og selvom vi yderst sjældent ser mål med hovedet så fik Kær drejet et sådant indlæg ind bag målmanden til stor jubel, 2-2. Men han var ikke færdig her for blot 3 minutter senere modtager han endnu et indlæg, denne gang på hjørnespark, til samme resultat, et mål på hovedstød, 2-3.
Det gode spil stoppede ikke her da Lenni igen kort før tid kom fri fra forsvaret og kun med målmanden mellem sig og sin anden scoring, her sendte han køligt men hårdt bolden i netmaskerne til slutresultatet 2-4.

Kanon stærk indsats af alle mand, det var fedt at se os kæmpe videre selvom tingene så sorte ud! Og endnu bedre at se folk være fuldstændig træt og smadret efter kampen efter at have givet sig 100%!

Hvad kan man mere be’ om end 2×2 flotte mål!

Kær’lig hilsen
Lenni og Lukas

Man of the Match:

Lukas Kær

Der kan snildt nævnes en masse spillere der gav den fuldt ud i kampen og bragte flotte præstationer med sig. Det er dog kun to af disse spillere der samtidig kan prale af to pragtmål af høj kvalitet, det er Lukas Kær og Lenni Mogensen. Valget mellem de to er svært idet begge bragte flotte mål og stærke indsatser.
Valget falder denne gang på Kær der både spillede solidt i defensiven, offensiven og satte to flotte og yderst afgørende hovedstødsmål på tavlen.