FC Sønderborg – TPI

Søndag d. 6/8 starter sæsonen for DS holdet.

Vi ligger ud med en meget svær udekamp mod FC Sønderborg.

FC Sønderborg havde i sidste sæson 2 meget forskellige halvår. I efteråret skrabbede de kun 7 point sammen og alle forventede en nedrykning. I foråret havde de fået tilført lidt nye spillere og fik mirakuløst hentet 25 point. Det betød de reddede sig i DS. Da rygterne samtidig går på, at de har fået yderligere spillere tilført, forventer vi et meget stærkt hjemmehold.

Da vores viden omkring FC Sønderborg kun er på rygtebasis, er det derfor vigtigt, vi fokuserer på os selv. Vi har i ferien som tidligere nævnt mistet Fønss, Juncher, Adam og Schmidt. Samtidig er Madsen og Ploug på vej tilbage fra skader, mens Asger stadig farer rundt i KBH. (de studerende skal jo have et par måneders ferie).

Vi har dog fået nogle tilgange, som vi forventer os meget af. Jonas Bendtzen mangeårig topscorer i Glamsbjerg, Ali El-Haj der tidligere har spillet kampe for BM i 2. Div. Mads Bertelsen der kommer fra det nu nedlagte FC Svendborg, Jonas Dalgaard der også har været med omkring BM i 2. Div. Bilal Nassar der er en ung lovende angriber og endelig Daniel Høi der kommer fra DSIO. Daniel er oprindelig fra FC Sønderborg, men studerer i Odense, hvilket betyder vi har glæde af den stærke venstre back i den kommende sæson og mon ikke han er meget tændt søndag mod sin tidligere klub.

Opstarten har været præget af ferie, men dem der har været til træning har ydet en stærk indsats og med resultaterne fra træningskampene (3-1 over Dalum 2. Div. 5-0 over OKS fra AS og 7-2 over B1913 fra DS) i baghovedet, er det med en vis optimisme sæsonen startes op. Vi skal dog være ydmyge og kæmpe hårdt for at indfri forventningerne.

Mændene bag holdet er uændret.

Trænere Rene Hansen og Michael “kongen” Nielsen. De har begge en lang og gloværdig fodboldkarriere bag sig.            (i hvert fald hvis de selv skal sige det) De 2 trænere har formået at rykke holdet fra bunden af AS til toppen af DS og vi håber, de kan rykke os lige lidt længere.

Målmandstræner Erik Lykke Sørensen. Ingen grund til at beskrive Lykkes merriter, dem kan i Google. Landsholdsfodbold og professionel karriere i Skotland er de færreste forundt. Lykke fortæller gerne historier om dengang fodboldspillere ikke behøvede massage for at spille 90 min. til stor glæde for alle omkring holdet.

Holdledere er Peter “Korup” Kristensen, Bo Westergaard og Brian Skaarup. 3 mænd der individuelt ikke “går ret langt på literen”, men tilsammen udgør en enhed, der står for alt praktisk omkring holdet. (i samarbejde med Arne, selvfølgelig). De 3 holdledere udfører et livsvigtigt stykke arbejde for klubben med et smil og deres evne til at hygge omkring spillerne gør dem til en yderst populær treenighed.

For jer der ikke vil opgive EM-Finale eller Københavner derby i superligaen for at køre til Sønderborg, vil der som noget nyt være liveopdateringer hvert 10. min til kampene i DS. De kan findes på Facebooksiden TPI Fodbold.

Lørdag spiller Serie 1 holdet træningskamp mod FC Broby. Det foregår på kunstgræsbanen i TPI kl. 14. Uden at afsløre for meget, kan jeg røbe, at Ditter og Sush stiller med et rigtigt godt hold.

TPI Communications Thomas Eriksen