Kanon Kamph, desværre ikke nok.

Stenstrup IF 3-2 TPI

Kampen mod Stenstrup var et pragt eksempel på at vi sagtens kan spille god fodbold, men på trods af dette stod enkelte fejl og for få scoringer i vejen for point igen. Denne kamp, ligesom de forudgående, startede skidt ud med at vi kom bagud allerede efter kort tid, på trods af overtal i spillet og også spillere på banen, idet dommeren havde nultolerance over for unødvendig snak og i særdeleshed brok på banen. Derfor var vi allerede tidligt i kampen nede 2-0.

Men modsat vores andre kampe, så gik vi ikke ned med flaget, nej vi kæmpede bravt og fortsatte vores solide spil hvilket førte til en del forsøg der dog ikke gav pote, men det var os der styrede det meste af kampen. Med styringen af kampen følger ofte også nogle muligheder, det var en af disse muligheder vores venstre forsvarsspiller Tobias tog idet han kæmpede sig op ad sidelinjen hvor han lagde en bold ind til Mikkel, der køligt headede bolden i nettet som om det var det nemmeste i verden. Målet gav os lyst til mere, det gav Mikkel lyst til mere, og nogle få minutter senere efter noget spil foran målet faldt bolden igen til Mikkel. Mere skulle Mikkel ikke bruge for at sætte bolden ind til 2-2, så det var hvad han gjorde.

Spillet bølgede herefter meget frem og tilbage, med chancer i begge ender. Selvom Marius spillede sin livs kamp i målet (ærgerligt det ikke var som striker), så var det ikke muligt at holde Stenstrup fra skudforsøg, hvilket til stor ærgrelse gav Stenstrup deres 3 mål til slutstillingen 3-2.

Solid kamp af alle vores spillere, både nye såvel som gengangere. Det var bestemt en af vores bedre kampe, men igen trak vi det korteste strå og må nøjedes med 0 point og håbet om at det gode spil må fortsætte i vores næste opgør. Det er vigtigt vi fortsætter med oprejst pande, spillet er der til mere, det er kun gejsten og de små marginaler der går imod os, så lad os nu fortsætte og så visse de resterende hold at vi ikke møder op til kamp for at lægge os ned og forære 3 point ud!

 

Man of the Match:

Mikkel Kamph

Der kan snildt nævnes en masse spillere der gav den fuldt ud i kampen og bragte flotte præstationer med sig. Det er dog kun én af disse spillere der samtidig kan prale af to pragtmål af høj kvalitet, og det er Mikkel Kamph. Som altid så vi en vilje til at spille bold uden at stille spørgsmålstegn ved sine opgaver, og et gåpåmod der er helt specielt. Det var også denne vilje der førte til et flot hovedstødsmål og kanon defensivt spil i flere situationer. Kanon kamp af Mikkel, det er sådan noget vi elsker at se.

Man kunne nærmest fristes til at sige at det var Mikkels kamph.