Uddeling af priser

Traditionen tro uddeles der hver år i forbindelse med klubbens store senior afslutningsfest en række priser, til spillere som har udmærket sig eller gjort en ekstra indsats. Kategorierne er:

  • Årets kammeret
  • Årets komet
  • Årets spiller
  • Hall of fame

Årets kammerat: Mathis
Prisen som ”Årets kammerat” tildeles en person, som man bare ikke kan komme uden om, når man er i hallen. Årets vinder er ingen undtagelse!

Når man træder ind i hallen, og Mathis er ankommet, er der garanti for højt humør, smil, en krammer og en high-five. Og selvfølgelig drillerier, det skal der også være plads til. Vi underdriver ikke, når vi siger, at årets prismodtager er kravlet ind under huden på de fleste af os. Mathis har taget TPI-ånden omkring fælleskab, venskab og holdånd til sig på bedste vis.

Venskab, humor, godt humør og ærlighed træder også frem hos Mathis. Hvis Mathis er stresset, eller har en dårlig dag, så bliver der ikke lagt skjul på det. Han deler sine følelser og tanker, så man kan hjælpe ham med et kram eller en snak, nøjagtig som han selv står klar med til sine klubkammerater.

”Årets kammerat” er simpelthen en spritny TPI’er. Men man skulle faktisk ikke tro det. Efter fleres års pause fik Mathis lyst til at gribe ketcheren igen, og blev lokket til at komme med ud i TPI. Her er han faldet til på bare en enkelt sæson og det virker faktisk helt naturligt.

Årets komet: Lasse
”Årets komet” tildeles en spiller der har haft en sæson med en fremgang, man ikke kan komme uden om. Det har været svært i år! Men vi synes at årets prismodtager Lasse fortjener hæderen.

På badmintonbanen havde Lasse en hård start på sæsonen. Lasse var plaget af stor nervøsitet, til tider så stor nervøsitet at kampe desværre blev tabt. Lasse lagde aldrig skjul på sin nervøsitet, hvilket gav os andre i klubben muligheden for at støtte op og komme med gode råd. Lasse gav dog aldrig op. Der skulle vindes kampe. Badminton blev en større prioritet i hverdagen, og det kunne ses på banen, hvor nervøsiteten faldt og slagarmen blev fundet frem. For pokker, en slagarm! Vi tror faktisk den venstrearm slår hårdest i klubben! Og så sidder den også på klubbens mindste mand – imponerende.

Lasse var en fast del af den store gruppe ungdomsspillere, opdraget af Brian Madsen, som mange af klubbens seniorspillere kommer fra. Men der blev på et tidspunkt brug for en pause. Heldigvis har Lasse fundet lysten tilbage og vendt snuden hjem mod TPI.

Nu står vi så her ved sæsonafslutning, hvor ”Årets komet” i løbet af sæsonen har flyttet sig fra at være 3. holds spiller til fast mand på 2. holdet. Det er vanvittig flot!

Både på badmintonbanen og socialt kan man mærke at TPI er kravlet under huden på Lasse igen. På trods af lange arbejdstider og langt til træning hopper han gladeligt på cyklen for at nå en træning.

”Årets komet” er en humørbombe som vi kun kan være glade for er vendt hjem.

Årets spiller:  Anders
Titlen tildeles til en spiller der har leveret gode resultater på banen, men også en spiller man kan sige leverer uden for banen. Der er ingen tvivl om at ”Årets spiller” har klubben helt ind i hjertet. Det er en af dem man tænker er en vaskeægte TPI’er.

Badminton fylder rigtig meget i Anders liv. Der bliver tænkt badminton både på et teknisk og taktisk meget højt niveau. Ja, faktisk grænsende til nørdende en gang i mellem. Men det er kun noget vi andre nyder godt af. Udover højt niveau i sine egen kampe, fungerer Anders som en fremragende coach. Den der badmintonhjerne der tilhører årets vinder ses der ikke mange af.

Anders er startet i TPI som helt lille. Op gennem ungdomsårene steg niveauet, og som teenager var der ingen tvivl om, at talentet var stort. Temperamentet har dog heller aldrig fejlet noget. Til tider måske til den voldsomme side, som stadig kan dukke op af og til i dag.

På et tidspunkt stod Anders  ved den berømte skillevej – skal jeg flytte klub? For TPI er ikke en eliteklub, men meget andet. Og det meget andet fyldte alligevel for meget. På trods af eliteniveau og mulighed for at udforske sit talent blev Anders ”hjemme” i klubben. Sikke en gevinst for os andre i dag!

”Årets seniorspiller” er hvad man vil kalde en rigtig god fyr. Nede på jorden, kærlig og en af de der venner man rigtig gerne vil holde fast i. Provokerende til tider ja, og drillende, men altid med et glimt i øjet.  Anders er vellidt af alle i klubben og klar med en krammer og en high-five hvis der er behov for dette. Han er ALTID klar på en fest og han danser ALTID til TPI fester.

I mixdouble har Anders ud af 11 kampe, kun tabt 2 mixer! Og endnu mere imponerende, som den ene halvdel af ”Team Laks” har han kun tabt én HD. Vel at mærke i 1. HD! Det er godt nok sejt!

Hall of Fame: Søren
Dette er den højeste udmærkelse, som man kan opnå i senior-afdelingen. Kandidater til udmærkelsen er medlemmer, som gennem en årrække enten har spillet i klubben eller har udført et bemærkelsesværdigt arbejde som leder, bestyrelsesmedlem eller lignende. Der tænkes især på personer, som har været med til at tegne helheden inden for TPI, og som også har været med til at gøre TPI kendt uden for egne rækker.

Hæderen er kun tidligere blevet uddelt til 2 personer. I 2013 til Dorthe A og i 2015 til Kenneth Madsen.

Hæderen tildeles i år til Søren Drengsgaard. Søren kom til TPI for 18 år siden, og har været en særdeles aktiv person både i bestyrelsen og på banen. Søren har siddet i afdelingens bestyrelse siden 2002, hvor han startede med posten som kasserer. En post han i 2006 skiftede ud med formandstjansen. Den ‘tjans’ har Søren bestridt til UG plus de forgangne 11 år. Søren er rent faktisk den formand som har siddet længst tid på tronen i badmintonafdelingen siden 1961. Og Søren ved alt. Både om de til tider kryptiske turnerings og protestregler. Hvor man bestiller det bedste klubtøj og de billigste fjerbolde.

Rent sportsligt har Søren spillet i 3. Division med 1.holdet tilbage i 2001. I 2005 vandt han Fyensmesterskabet i Mix og HD og fornyligt vandt han Danmarksmesterskabet for hold i +40.