Hurra: Sanne er Danmarksmester

Ungdomsafdelingen stillede talstærkt op med 11 spillere ved Danmarksmesterskaberne for ungdom (DMU) i A-D-rækker, som blev afviklet d. 21-23 april 2017.

Alexander og Julie var med som overnattende ledere sammen med et par forældre (Sune, Martin, Jacob & René). Da der spilles i mange forskellige haller, var det en stor hjælp, at flere forældre også overnattede, fordi så kunne vi fordele voksenhænderne. Tak for det!

Fordi hele badmintondanmark er samlet, strækker turneringen sig over tre dage med finaler om søndagen, og sørme om ikke TPI var repræsenteret på finaledagen. Marc (u15 d) vinder sølv i HD og bronze i MD med x-makkere, Tobias C og Andreas (u9 d) vinder bronze i HD, og Sanne (u13 d) vinder bronze i MD med Tobias P. Sanne endte endnu højere i DD, hvor hun nupper guld med x-makker, så TPI har fået en danmarksmester. Et kæmpe tillykke til dem! En pudsig detalje er, at Tobias C. og Andreas ikke anede, at de havde fået en 3. plads og var taget hjem fra stævnet, så den gode nyhed havde deres trænere glæde af at overlevere i løbet af ugen. Ikke den værste overraskelse at få.

Det er en fornøjelse at så mange har fået hul på turneringslivet, ungdomsafdelingen vil forsøge at satse på de samme overnatningsstævner næste år, da det er en fornøjelse at rejse med vores ungdomsspillere.

.

.

.

.